Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 13 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Tiltólistára kerülhet a hidrogénezett növényi zsír

2013. november 08. - péntek 09:01

Az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerhatóság (FDA) javaslatot tett csütörtökön arra, hogy tiltsák be a mesterséges transzzsírok (folyékony növényi olajból hidrogénezéssel előállított szilárd zsírok) alkalmazását az élelmiszer-feldolgozásban, rámutatva, hogy ezzel évi 7 ezer, szív- és érrendszeri betegség okozta halált lehetne megakadályozni az Egyesült Államokban.


Óvják a nőket a rohamivászattól Amerikában

2013. január 09. - szerda 13:59

Több mint 14 millió amerikai nő és középiskolás lány havonta legalább három alkalommal rohamivászatot folytat, amikor alkalmanként átlag hat pohár alkoholt fogyaszt el - derült ki az amerikai betegségmegelőző központ (CDC) legújabb jelentéséből.


USA - Több nőnek van jogosítványa, mint férfinak

2012. november 13. - kedd 13:44

Immár több nőnek van autóvezetői engedélye az Egyesült Államokban, mint férfinak, aminek - amerikai közlekedéselemzők szerint - biztonsági és gazdasági következményei lehetnek.


Eljárás indult a bankkártyák ügyében

2012. április 12. - csütörtök 09:01

Hat esetben rendelt el eddig nyomozást a XIV. kerületi rendőrkapitányság a húsvéti hétvégén az Egyesült Államokból megcsapolt magyar bankszámlák ügyében - írja a csütörtöki Magyar Nemzet.


Ellopták másfélmillió bankkártya adatait

2012. április 02. - hétfő 16:51

Még hetekbe telhet a teljes kár felmérése, de "legfeljebb" másfél millió bankkártya számlaadatait érinthette az elmúlt napokban bejelentett számítógépes lopás - közölte hétfőn az atlantai központú Global Payments hitelkártya-fizetéseket kezelő cég.


Leáldozóban a bevásárlóközpontok kora

2012. március 05. - hétfő 13:11

Sok amerikai bevásárlóközponthoz hasonlóan a clevelandi Galleria at Erieview-ra is nehéz idők járnak. Hétvégeken, mivel kevés a vásárló, zárva tart, és már csak nyolc kiskereskedelmi üzlet, nyolc étkezde és néhány iroda működik benne. Az üvegtetejű létesítménynek egy részét fedett zöldségpiaccá alakítják át.


Káromkodó baba borzolja a szülői kedélyeket

2011. november 24. - csütörtök 11:41

Néhány héttel karácsony előtt különös baba borzolja az Egyesült Államokban a szülők kedélyét, akik a játékszer bevonását kérik az áruházlánctól, mert a baba - káromkodik.


Beperelte az éttermet, mert beütötte a lábát

2011. szeptember 14. - szerda 12:21

Beperelte az amerikai White Castle étteremlánc egyik üzletét egy férfi, mert nem fért el rendesen az asztal mellett, és beütötte a térdét.


Kétséges az amerikai repterek biztonsága

2011. július 13. - szerda 16:31

Az elmúlt évek sok milliárd dolláros biztonsági fejlesztései ellenére az Egyesült Államok repülőterein továbbra is el lehet követni terrorcselekményeket - állította Jason Chaffetz republikánus párti amerikai törvényhozó, aki a biztonsági hiányosságok ügyében vizsgálódik.


Megsemmisítésre vár a határon elkobzott Kinder tojás

2011. január 13. - csütörtök 10:11

Hatvanezer forintnyi dollárra bírságoltak meg Kinder tojás becsempészéséért egy kanadai nőt az Egyesült Államokban.

1 2


Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés