Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 13 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Tiltólistára kerülhet a hidrogénezett növényi zsír

2013. november 08. - péntek 09:01

Az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerhatóság (FDA) javaslatot tett csütörtökön arra, hogy tiltsák be a mesterséges transzzsírok (folyékony növényi olajból hidrogénezéssel előállított szilárd zsírok) alkalmazását az élelmiszer-feldolgozásban, rámutatva, hogy ezzel évi 7 ezer, szív- és érrendszeri betegség okozta halált lehetne megakadályozni az Egyesült Államokban.


Óvják a nőket a rohamivászattól Amerikában

2013. január 09. - szerda 13:59

Több mint 14 millió amerikai nő és középiskolás lány havonta legalább három alkalommal rohamivászatot folytat, amikor alkalmanként átlag hat pohár alkoholt fogyaszt el - derült ki az amerikai betegségmegelőző központ (CDC) legújabb jelentéséből.


USA - Több nőnek van jogosítványa, mint férfinak

2012. november 13. - kedd 13:44

Immár több nőnek van autóvezetői engedélye az Egyesült Államokban, mint férfinak, aminek - amerikai közlekedéselemzők szerint - biztonsági és gazdasági következményei lehetnek.


Eljárás indult a bankkártyák ügyében

2012. április 12. - csütörtök 09:01

Hat esetben rendelt el eddig nyomozást a XIV. kerületi rendőrkapitányság a húsvéti hétvégén az Egyesült Államokból megcsapolt magyar bankszámlák ügyében - írja a csütörtöki Magyar Nemzet.


Ellopták másfélmillió bankkártya adatait

2012. április 02. - hétfő 16:51

Még hetekbe telhet a teljes kár felmérése, de "legfeljebb" másfél millió bankkártya számlaadatait érinthette az elmúlt napokban bejelentett számítógépes lopás - közölte hétfőn az atlantai központú Global Payments hitelkártya-fizetéseket kezelő cég.


Leáldozóban a bevásárlóközpontok kora

2012. március 05. - hétfő 13:11

Sok amerikai bevásárlóközponthoz hasonlóan a clevelandi Galleria at Erieview-ra is nehéz idők járnak. Hétvégeken, mivel kevés a vásárló, zárva tart, és már csak nyolc kiskereskedelmi üzlet, nyolc étkezde és néhány iroda működik benne. Az üvegtetejű létesítménynek egy részét fedett zöldségpiaccá alakítják át.


Káromkodó baba borzolja a szülői kedélyeket

2011. november 24. - csütörtök 11:41

Néhány héttel karácsony előtt különös baba borzolja az Egyesült Államokban a szülők kedélyét, akik a játékszer bevonását kérik az áruházlánctól, mert a baba - káromkodik.


Beperelte az éttermet, mert beütötte a lábát

2011. szeptember 14. - szerda 12:21

Beperelte az amerikai White Castle étteremlánc egyik üzletét egy férfi, mert nem fért el rendesen az asztal mellett, és beütötte a térdét.


Kétséges az amerikai repterek biztonsága

2011. július 13. - szerda 16:31

Az elmúlt évek sok milliárd dolláros biztonsági fejlesztései ellenére az Egyesült Államok repülőterein továbbra is el lehet követni terrorcselekményeket - állította Jason Chaffetz republikánus párti amerikai törvényhozó, aki a biztonsági hiányosságok ügyében vizsgálódik.


Megsemmisítésre vár a határon elkobzott Kinder tojás

2011. január 13. - csütörtök 10:11

Hatvanezer forintnyi dollárra bírságoltak meg Kinder tojás becsempészéséért egy kanadai nőt az Egyesült Államokban.

1 2


Kommentek

Barcsák Lászlóné, 2019. június 16.

Azt szeretném tudni, hogy lehet egy hirdetett üzletet ellenőrizni hogy valóban nem piramissal ke...

MLM vagy piramisjáték?

Mr. Richard Cosmos, 2019. június 15.

Jó napot,

Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az ...

Menekülés a UPC-től

Mr. Richard Cosmos, 2019. június 15.

Jó napot,

Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az ...

Menekülés a UPC-től

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés