Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 11 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Az OTP győzött egy újabb bankperben

2013. március 06. - szerda 10:01

A Szolnoki Törvényszék jogerős ítéletében utasította el egy házaspár fellebbezését, amelyet egy az OTP Bank elleni perben nyújtottak be - számolt be kedden az Origo.


Megszűnhet az OTP Magánnyugdíjpénztár

2012. november 23. - péntek 12:51

Az OTP Magánnyugdíjpénztár végelszámolással történő, jogutód nélküli megszűnésére tett javaslatot a küldöttközgyűlésnek a pénztár igazgatótanácsa - írja a hvg.hu.


Az év bankjának választották az OTP-t

2012. november 15. - csütörtök 14:21

Az OTP Bank negyedszer nyerte el az év bankja címet a hetedik alkalommal megrendezett MasterCard - év bankja versenyen, a második helyezett az UniCredit és az FHB Bank lett megosztva, a harmadik pedig a Budapest Bank.


Feléljük a megtakarításokat

2012. október 25. - csütörtök 10:01

Fél év alatt 63 százalékról 56-ra csökkent azok aránya, akik rendelkeznek valamilyen pénzügyi öngondoskodási formával - állapította meg az OTP Öngondoskodási Index reprezentatív kutatásában.


Volt magánnyugdíjpénztári tagoknak fizet az OTP

2012. május 17. - csütörtök 11:01

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) elfogadta az OTP Magánnyugdíjpénztár felügyeleti határozat teljesítéseként hozott intézkedéseit, amelyek révén a pénztár visszatéríti tagjainak a korábbi jogosulatlan költséglevonásokat, így lezárult az ezzel kapcsolatos jogvita.


Félmillió SZÉP-kártya már forgalomban

2012. május 09. - szerda 15:31

A kiadott Széchenyi Pihenőkártyák (SZÉP-kártya) száma április végén átlépte a félmilliót, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden azt közölte az MTI-vel, hogy a három kibocsátó összesen 534 ezer kártyát bocsátott ki, az elfogadóhelyi szerződéseik száma pedig elérte a 21 ezret.


Pert nyert egy devizahiteles az OTP ellen

2012. április 26. - csütörtök 14:31

Részben megváltoztatta a Szegedi Ítélőtábla másodfokú tanácsa a Békés Megyei Bíróság első fokú ítéletét abban az ügyben, amelyben a Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezetének elnöke és felesége indított pert az OTP Bankkal szemben. A bíróság szerint a devizahitelek folyósításánál és törlesztésénél ugyanazt a típusú árfolyamot kell alkalmazni.


Árfolyamot rögzít az OTP

2011. augusztus 12. - péntek 08:41

Az OTP Bank saját árfolyamrögzítéses hitelkonstrukciót is indít a devizahitelesek megsegítésére, amellett, hogy részt vesz a péntektől induló állami programban is - mondta Gresa István, az OTP vezérigazgató-helyettese.


Változhat a lakás-takarékpénztári megtakarítás rendszere

2011. május 20. - péntek 08:41

Az ügyfelek jelentős része az alacsony betéti és hitelkamatokra épülő lakástakarék-pénztári termékeket jellemzően megtakarítási céllal veszi igénybe, így a konstrukció eddig csak korlátozott mértékben érte el azt a célt, hogy alacsony betéti kamatokra építve alacsony kamatok mellett biztosítson lakáscélú hitelt - mondta Juhász Miklós, a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) elnöke a lakás-takarékpénztárak ágazati vizsgálatának bemutatásán Budapesten.


Okostelefonra írt klienssel jelentkezik az OTP

2010. október 14. - csütörtök 09:31

Az OTP Bank a magyar piacon minden tekintetben újdonságnak számító fejlesztést indít, OTP Fórum Program néven az iPhone-ról is elérhetővé válnak bizonyos banki szolgáltatások, illetve a bankolást könnyítő praktikus információk.

1 2


Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés