Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 6 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Ékszerhamisító hálózatot számolt fel a rendőrség

2011. május 27. - péntek 15:11

Ékszerhamisítói hálózatot leplezett le a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság; a banda tagjai főleg kelet-magyarországi zálogházakban értékesítettek törtaranyként házilag gyártott hamis ékszereket, a rendőrség vádemelést javasol.


Sokszor csak a zaci marad

2010. május 27. - csütörtök 12:31

Egyre többen viszik zálogházba ékszereiket, a pénzből pedig a rezsi költségeit fizetik. Előfordul az is, hogy a vállalkozó így fizeti ki az alkalmazottait.


Túl sok a kadmium a gyermekékszerekben

2010. április 28. - szerda 08:31

Az amerikai Wal-Mart üzletlánc bejelentette, hogy korlátozza a toxikus kadmium koncentrációját a gyermekékszerekben, játékokban, valamint más, a gyermekek számára forgalmazott termékekben.


Ékszerhamisítók rendőrkézen

2010. április 27. - kedd 13:41

Ékszerhamisító és -terjesztő hálózatot fülelt le a hajdú-bihari rendőrség; a megtévesztésig valódinak tűnő, többnyire fehéraranynak látszó láncokat és gyűrűket zálogházban helyezték el, amelyeket később az üzletek értékesítettek.


Vigyük-e a zaciba?

2009. március 25. - szerda 16:44

Annak is adnak hitelt, akiknek a bankok nem. A pénzintézetek átmeneti visszavonulásával, egyik legegyszerűbb alternatív pénzügyi megoldásként a zálogházak kerülnek szóba. Nem kérnek sem ingatlanfedezetet, sem jövedelemigazolást. Névtelenül, a leggyorsabban lehet pénzhez jutni náluk. Csábító! Vagy nem?


Ékszerek a szervizben

2009. március 20. - péntek 15:12

Jó ötvösre bukkanni ritka öröm, olyan, mint megtalálni az ideális fodrászt, hentest vagy futóutat. Ragaszkodunk hozzájuk, hiszen nem mindegy, kire bízzuk értékes ékszereinket. Nézzük, mit tehetünk és mit kell tudnunk, ha fülbevalónknak akarunk párt készíttetni, ha kiesett a kő a medálból, vagy kihíztuk a gyűrűnket!


Kommentek

Valeria Marco, 2018. november 14.

A nevem Valeria Marco, 6 hónappal ezelőtt az én dolgom összeomlott, nem reméltem, hogy újból ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Gyulai Csaba Zsolt, 2018. november 14.

Mindenkit üdvözlök!

Ma kaptam ezt a gyöngyszemet, a telefonszámot nehogy felhív...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

HELEN BENJAMIN, 2018. november 12.

IMMACULATE LOAN PROVIDERS LIMITED

A pénzügyi probléma megoldása 24 órán belül....

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés