Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 10 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Nem tájékoztatnak megfelelően a webáruházak

2013. december 10. - kedd 11:01

Az internetes áruházak jelentős része nem ad a jogszabályoknak megfelelő tájékoztatást a webcímén és korlátozza a fogyasztót indokolás nélküli elállási joga gyakorlásában - derül ki a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetségének (FEOSZ) karácsony előtti vizsgálataiból, amelynek eredményeiről kedden tájékoztatták az MTI-t.


Folyamatos ellenőrzés alatt az áruházláncok

2012. április 27. - péntek 10:01

Folytatódik és a jövőben rendszeres lesz az áruházláncok fogyasztóvédelmi ellenőrzése a fővárosban, hogy megfelelő minőségű és színvonalú ellátást kapjanak a vásárlók - hangsúlyozta Pesti Imre, Budapest Főváros Kormányhivatala kormánymegbízottja csütörtökön sajtótájékoztatón Budapesten.


Előny a belföldi web-áruházaknál

2011. október 28. - péntek 14:01

Az Európai Unióban végzett kutatások azt mutatták, hogy az uniós fogyasztók tartanak a határon átnyúló vásárlás veszélyeitől, a jogérvényesítés nehézségeitől, ezért inkább a belföldi web-áruházakat részesítik előnyben - közölte a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság.


November elején nyílik az első tesztáruház Magyarországon

2011. október 03. - hétfő 16:01

November 4-én nyitja meg az első ingyenes tesztáruházat Budapesten a Sample Central, amely újszerű piackutatással segíti a gyártókat a fogyasztói igényekhez jobban igazodó termékek előállításában - közölte a Sample World Zrt.


Négyszáz webáruház verseng az ország legjobbja címért

2011. szeptember 14. - szerda 13:31

Alig egy hónapja indult az I. Ország Boltja verseny, máris 400 magyar webáruház regisztrált a megmérettetésre, a szervezőknek a hatalmas érdeklődés miatt újabb és újabb kategóriákat kell indítaniuk a versenyzők számára.


Nálunk nyílik Európa első tesztáruháza

2011. július 13. - szerda 11:11

Szeptemberben nyílik Budapesten Európa első tesztáruháza, a Sample Central - nyilatkozta a Napi Gazdaság szerdai számában Kováts Lívia, a Sample Central nemzetközi franchise hálózat magyarországi cége, a Sample Wolrd Zrt. vezérigazgatója.


Bezárt a budakalászi Electro World

2011. február 14. - hétfő 14:21

Hétfőn bezárt az Electro World budakalászi áruháza, miután február 15-ével felmondták a bérbeadóval kötött szerződést - közölte az elektronikai kereskedelmi áruházlánc hétfőn. A budakalászi áruház árukészletét a hétvégén kipakolták, és hétfőn már nem is nyitott ki.


Netes vásárlás - elektronikai cikket bátran, koncertjegyet óvatosan

2010. szeptember 20. - hétfő 10:41

Az elektronikai cikkeket értékesítő honlapok nyolcvannégy százaléka ma már megfelel az uniós jogszabályoknak, ilyen termékeket a tavalyinál nagyobb biztonsággal lehet az interneten vásárolni - jelentette be az Európai Bizottság, amely szerint az előrelépés a brüsszeli kezdeményezésre végrehajtott átfogó honlapkorszerűsítésnek köszönhető.


Már a Lidl nevével is csalnak

2010. szeptember 02. - csütörtök 16:41

Ismeretlenek idős embereket keresnek fel azzal, hogy nyertek az egyik diszkontlánc nyereményjátékán, s kedvezményesen vásárolhatnak bizonyos termékeket. A Lidl közleményben figyelmeztet.


Lista alapján vizsgálódik a multiknál a fogyasztóvédelem

2010. július 30. - péntek 14:51

Átfogó ellenőrzéssorozatot tervez az áruházláncoknál a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat kiszűrése érdekében a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) - jelentette be Pintér István, a hatóság főigazgatója.


Kommentek

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés