Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 139 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Idén is a ponty a sláger

2009. december 23. - szerda 11:22

Mintegy 22-24 ezer tonna körül van ebben az évben a magyar haltermés, ami némileg meghaladhatja a tavalyit, egyúttal a többéves átlag körüli mennyiség - mondta Orosz Sándor, a Magyar Haltermelők Országos Szövetségének és Terméktanácsának ügyvezető elnöke.


CO-érzékelők - életünk őrei

2009. október 14. - szerda 11:56

A szén-monoxid-mérgezés lehetőségét akkor sem lehet teljesen kizárni, ha rendszeresen és lelkiismeretesen tartjuk karban tüzelő- és füstelvezető-berendezéseinket. A fűtési szezon előtt mindenképpen célszerű lakásunkba szén-monoxid-érzékelőt, érzékelőket telepíteni.


Költségmustra iskolakezdéshez

2009. szeptember 02. - szerda 15:44

Az áruházak irodaszeres polcai között és a papírboltokban még most is látni késői bevásárlókat, főleg a füzetek, kiegészítő taneszközök körül. Mire számíthat, akinek még pótolnia kell az iskolás csomagot vagy a tanító néni késői kívánságának eleget téve vásárolna csemetéjének? Szakemberekkel beszéltünk és áruházakban jártunk, felmérni a késői igényeket és szemrevételezni a kifutó kínálatot.


Árösszehasonlító felmérést ad ki az Auchan

2009. augusztus 26. - szerda 17:02

A nagy belföldi áruházláncok árainak összevetését teszi majd lehetővé a fogyasztók számára az az árösszehasonlító felmérés, amelyet szeptembertől publikál az Auchan Magyarország egy független árfelmérő cég részvételével - közölte Jean-Paul Filliat, az Auchan Magyarország Kft. vezérigazgatója szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.


Takarékosságból ötös

2009. augusztus 13. - csütörtök 14:06

Ismét közel másfél millió szülő fog bosszúsan felszisszenni a közeljövőben, mikor szembesül gyermeke iskolakezdési költségeivel. Olyan kézzelfogható megtakarítási lehetőségeket szedtünk össze, melyek segítségével érzékelhetően csökkenthető a számla összege.


Irány a kemping!

2009. augusztus 13. - csütörtök 13:22

Tőlünk nyugatabbra töretlen kultusza van, nálunk vékonypénzű diákok nyaralóhelyeként tartják számon – holott nem egy hazai kempinget a kontinens legjobbjai között jegyeznek. Aki unja az egyforma hotelszobákat, szereti a természet közelségét, a kicsit nomád, mégis komfortos környezetet, az feltétlenül próbálja ki a kempingezést.


Hipermarketek - áfaemelés után

2009. július 06. - hétfő 13:08

Három kaposvári áruházláncban – a Tescóban, a Lidlben és a CBA-ban – vizsgálták a sonline.hu munkatársai, hogy miként változtak az árak áfaemelés után.


Betörés felvételről - biztonsági kamerák

2009. június 12. - péntek 14:12

A ház kamerás figyelése nem is olyan régen még a kőgazdagok kiváltsága volt - ma az egyszerűbb rendszerek kiépítése már olcsóbb, mint egy bejárati ajtó. A megoldási lehetőségek és ehhez mérten az árak persze széles skálán mozognak, és nem is egyszerű eligazodni a számtalan technikai részlet között. Szakember segítségével és a költségek számbavételével próbáljuk most megkönnyíteni a választást.


Intelligens locsolók

2009. június 02. - kedd 14:54

Összegubancolódott slag, vizes papucs, kiszáradt gyep, mocsaras kert - sok kertésznek ismerős képek ezek. A kézi öntözés nemcsak sok kényelmetlenséggel jár, de jelentősen emeli vízszámlánkat is. Így annak, aki a hosszú távú megoldás érdekében néhány százezer forintot is áldozhat az ügyre, érdemes öntözőrendszer telepítésén gondolkodnia - amihez ezúton kínálunk segítséget.


A leszokás ára: alternatív módszerek

2009. május 18. - hétfő 15:33

Előző írásunkban azokat a készítményeket és gyógyszeket tekintettük át, amelyek segíthetnek abban, hogy elnyomjuk az utolsó csikket, most pedig sorra vesszük a hagyományos orvoslás alternatívnak tartott területeit, valamint azokat a módszereket, amelyekre egyesek esküsznek.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14


Kommentek

REMY FINK, 2020. június 21.

Helló, kölcsönre van szüksége? Írjon nekünk e-mailt remy.credit111@gmail.com
E-mail (r...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. június 12.

Szüksége van bármilyen pénzügyi támogatásra? Személyi kölcsönök? Üzleti hitelek? Jelzál...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. június 09.

Helló Kedves Beteg Hitel?

Szüksége van sürgős kölcsönre? Igen E-mail (dakany.e...

Telefonok a szervizben

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés