Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 139 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Idén is a ponty a sláger

2009. december 23. - szerda 11:22

Mintegy 22-24 ezer tonna körül van ebben az évben a magyar haltermés, ami némileg meghaladhatja a tavalyit, egyúttal a többéves átlag körüli mennyiség - mondta Orosz Sándor, a Magyar Haltermelők Országos Szövetségének és Terméktanácsának ügyvezető elnöke.


CO-érzékelők - életünk őrei

2009. október 14. - szerda 11:56

A szén-monoxid-mérgezés lehetőségét akkor sem lehet teljesen kizárni, ha rendszeresen és lelkiismeretesen tartjuk karban tüzelő- és füstelvezető-berendezéseinket. A fűtési szezon előtt mindenképpen célszerű lakásunkba szén-monoxid-érzékelőt, érzékelőket telepíteni.


Költségmustra iskolakezdéshez

2009. szeptember 02. - szerda 15:44

Az áruházak irodaszeres polcai között és a papírboltokban még most is látni késői bevásárlókat, főleg a füzetek, kiegészítő taneszközök körül. Mire számíthat, akinek még pótolnia kell az iskolás csomagot vagy a tanító néni késői kívánságának eleget téve vásárolna csemetéjének? Szakemberekkel beszéltünk és áruházakban jártunk, felmérni a késői igényeket és szemrevételezni a kifutó kínálatot.


Árösszehasonlító felmérést ad ki az Auchan

2009. augusztus 26. - szerda 17:02

A nagy belföldi áruházláncok árainak összevetését teszi majd lehetővé a fogyasztók számára az az árösszehasonlító felmérés, amelyet szeptembertől publikál az Auchan Magyarország egy független árfelmérő cég részvételével - közölte Jean-Paul Filliat, az Auchan Magyarország Kft. vezérigazgatója szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.


Takarékosságból ötös

2009. augusztus 13. - csütörtök 14:06

Ismét közel másfél millió szülő fog bosszúsan felszisszenni a közeljövőben, mikor szembesül gyermeke iskolakezdési költségeivel. Olyan kézzelfogható megtakarítási lehetőségeket szedtünk össze, melyek segítségével érzékelhetően csökkenthető a számla összege.


Irány a kemping!

2009. augusztus 13. - csütörtök 13:22

Tőlünk nyugatabbra töretlen kultusza van, nálunk vékonypénzű diákok nyaralóhelyeként tartják számon – holott nem egy hazai kempinget a kontinens legjobbjai között jegyeznek. Aki unja az egyforma hotelszobákat, szereti a természet közelségét, a kicsit nomád, mégis komfortos környezetet, az feltétlenül próbálja ki a kempingezést.


Hipermarketek - áfaemelés után

2009. július 06. - hétfő 13:08

Három kaposvári áruházláncban – a Tescóban, a Lidlben és a CBA-ban – vizsgálták a sonline.hu munkatársai, hogy miként változtak az árak áfaemelés után.


Betörés felvételről - biztonsági kamerák

2009. június 12. - péntek 14:12

A ház kamerás figyelése nem is olyan régen még a kőgazdagok kiváltsága volt - ma az egyszerűbb rendszerek kiépítése már olcsóbb, mint egy bejárati ajtó. A megoldási lehetőségek és ehhez mérten az árak persze széles skálán mozognak, és nem is egyszerű eligazodni a számtalan technikai részlet között. Szakember segítségével és a költségek számbavételével próbáljuk most megkönnyíteni a választást.


Intelligens locsolók

2009. június 02. - kedd 14:54

Összegubancolódott slag, vizes papucs, kiszáradt gyep, mocsaras kert - sok kertésznek ismerős képek ezek. A kézi öntözés nemcsak sok kényelmetlenséggel jár, de jelentősen emeli vízszámlánkat is. Így annak, aki a hosszú távú megoldás érdekében néhány százezer forintot is áldozhat az ügyre, érdemes öntözőrendszer telepítésén gondolkodnia - amihez ezúton kínálunk segítséget.


A leszokás ára: alternatív módszerek

2009. május 18. - hétfő 15:33

Előző írásunkban azokat a készítményeket és gyógyszeket tekintettük át, amelyek segíthetnek abban, hogy elnyomjuk az utolsó csikket, most pedig sorra vesszük a hagyományos orvoslás alternatívnak tartott területeit, valamint azokat a módszereket, amelyekre egyesek esküsznek.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14


Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés