Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 153 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Áramkimaradás: gyűlnek a kárigények

2009. február 18. - szerda 11:22

Lassan gyűlnek a január végi tartós áramkimaradás kapcsán felmerült egyéni kárigények a Zala Megyei Védelmi Bizottságnál, a konkrét károkat ugyanis nehéz bizonyítania az érintetteknek - tájékoztatott a védelmi bizottság titkára.


A jövő ára - megújuló energia a háztartásban

2009. február 13. - péntek 23:22

Akadozó gázellátás, növekvő energiaárak, horribilis gáz- és villanyszámlák és veszélyes méreteket öltött környezetszennyezés - csak néhány érv, hogy elgondolkodjunk a megújuló energiaforrások otthoni felhasználásán. A szél-, nap- és geotermikus energia kiaknázása már elérhető lehetőség, arról azonban viszonylag keveset hallunk, hogy ez milyen költségekkel jár és mennyi idő alatt térül meg.


E.ON: újabb áramkimaradás

2009. február 10. - kedd 10:44

Jelenleg nyolcvankilenc településen, huszonháromezer fogyasztónál szünetel az áramszolgáltatás a Bakonyban a viharos szél és a hó miatt - közölte az E.ON energiaszolgáltató.


Pert indítottak a fogyasztóvédők az E.ON ellen

2009. február 10. - kedd 09:55

Keresetet nyújtott be a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) az E.ON Áramszolgáltató Zrt. ellen, helytállási kötelezettség elmulasztása miatt.


Az E.ON még nem vizsgálja a kárigényeket

2009. február 09. - hétfő 11:44

Az E.ON csak az energiahivatal vizsgálata után bírálja el a január végi nyugat-dunántúli tartós áramkimaradás miatt beérkező kárigényeket - tájékoztatta az áramszolgáltató fizetett újsághirdetésben a helyi lakosságot szombaton, egyben adatokat közöl az áramszünet okairól és a szolgáltatás helyreállításáról, valamint megköszöni a fogyasztók türelmét.


E.OFF: hó van, áram nincs

2009. február 04. - szerda 17:55

Rendkívüli hóhelyzet volt múlt héten Vas és Zala megyében: háztartások tömege maradt napokig áram nélkül, miközben az áramszolgáltató E.ON vis majorra hivatkozva mossa kezeit. A XXI. században azonban inkább a többnapos áramkimaradás számít rendkívüli helyzetnek, nem pedig az, hogy januárban esik a hó...


Kárigények az E.ON-nal szemben

2009. február 03. - kedd 15:22

Egységesen kíván fellépni az E.ON-nal szemben a kárigények összegyűjtése után a Vas Megyei Védelmi Bizottság - közölte a testület ülését követő sajtótájékoztatón kedden Kovács Ferenc, a védelmi bizottság és a Vas Megyei Közgyűlés elnöke Szombathelyen.


Fogyasztóvédelem: kötbér az áramkimaradásért

2009. február 02. - hétfő 11:55

A Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) a héten tárgyalást kezdeményez az E.ON Áramszolgáltató Zrt.-vel, hogy megbeszéljék a fogyasztók kártalanítását, illetve a kötbér elszámolását a nyugat-dunántúli áramkimaradások miatt. mondta Baranovszky György, a FEOSZ ügyvezető igazgatója.


Nem kapcsolja ki a díjhátralékos fogyasztókat az E.ON

2009. január 09. - péntek 15:55

Nem kapcsolja ki az E.ON Hungária csoport az áram-, illetve gázfogyasztásból a fizetési hátralékot felhalmozott lakossági fogyasztókat addig, amíg extrém hideg az időjárás.


Hogyan igazodjunk el az áramszámlán?

2009. január 05. - hétfő 12:55

A lakosság számára az áram vásárlása hasonlít ahhoz, mint amikor cipőt vesz, csak a számla sokkal részletesebb és ezért bonyolultabb - olvasható a Magyar Energia Hivatalnak az áramszámlán megjelenő új tételekről közzétett magyarázatában.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16


Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés