Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Növeli a jegyárusító helyek számát a BKK

MTI, 2014. január 07. - kedd 11:51
Címkék: BKK, BKV, jegy,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Az év eleji forgalomnövekedés miatt több helyen árulnak jegyet és bérletet a fővárosban, a beléptetéses jegyellenőrzést végző biztonsági őröktől is lehet vonaljegyet vásárolni, s meghosszabbították a jegypénztárak nyitva tartását - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfő este az MTI-vel.


A közlemény szerint a jegy- és bérletértékesítési pontokon hétfőn a szokásosnál többen kívánták a bérletüket megváltani, ezért több pénztárnál is nőtt a sorban állás ideje. A várakozási idő csökkentésére minden pénztárban teljes kapacitással, hat bérletértékesítési ponton pedig hosszított nyitva tartással várja az utasokat a BKK. További értékesítési pontokat nyitottak a Deák Ferenc tér és a Déli pályaudvar metróállomáson, valamint a Nyugati tér állomáson, keddtől pedig további ideiglenes értékesítési pontokat alakítanak ki.

-

Felhívták a figyelmet arra, hogy a Budapest-bérletek a MÁV-Start és a Volánbusz kijelölt jegypénztáraiban is megvásárolhatóak. A BKK arra kéri az utasokat, hogy aki teheti, ezeknél a társszolgáltatóknál vásárolja meg utazási igazolványát.

Szintén a sorban állás idejének csökkentésére a metróvonalakon hétfőtől a rendelkezés visszavonásáig a beléptetéses jegyellenőrzést végző biztonsági őröktől is lehet vonaljegyet vásárolni, de mást, például szakaszjegyet, illetve bérletet nem árusítanak.

A BKK közleményében arra is kitért, hogy a közeljövőben, az idén tavasszal megkezdődik háromszáz új, a legtöbb jegy- és bérlettípust árusító, érmét és bankjegyet elfogadó és visszaadó, valamint bankkártyaterminállal rendelkező jegykiadó automata beüzemelésének első üteme is.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza