Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Növeli a jegyárusító helyek számát a BKK

MTI, 2014. január 07. - kedd 11:51
Címkék: BKK, BKV, jegy,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Az év eleji forgalomnövekedés miatt több helyen árulnak jegyet és bérletet a fővárosban, a beléptetéses jegyellenőrzést végző biztonsági őröktől is lehet vonaljegyet vásárolni, s meghosszabbították a jegypénztárak nyitva tartását - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfő este az MTI-vel.


A közlemény szerint a jegy- és bérletértékesítési pontokon hétfőn a szokásosnál többen kívánták a bérletüket megváltani, ezért több pénztárnál is nőtt a sorban állás ideje. A várakozási idő csökkentésére minden pénztárban teljes kapacitással, hat bérletértékesítési ponton pedig hosszított nyitva tartással várja az utasokat a BKK. További értékesítési pontokat nyitottak a Deák Ferenc tér és a Déli pályaudvar metróállomáson, valamint a Nyugati tér állomáson, keddtől pedig további ideiglenes értékesítési pontokat alakítanak ki.

-

Felhívták a figyelmet arra, hogy a Budapest-bérletek a MÁV-Start és a Volánbusz kijelölt jegypénztáraiban is megvásárolhatóak. A BKK arra kéri az utasokat, hogy aki teheti, ezeknél a társszolgáltatóknál vásárolja meg utazási igazolványát.

Szintén a sorban állás idejének csökkentésére a metróvonalakon hétfőtől a rendelkezés visszavonásáig a beléptetéses jegyellenőrzést végző biztonsági őröktől is lehet vonaljegyet vásárolni, de mást, például szakaszjegyet, illetve bérletet nem árusítanak.

A BKK közleményében arra is kitért, hogy a közeljövőben, az idén tavasszal megkezdődik háromszáz új, a legtöbb jegy- és bérlettípust árusító, érmét és bankjegyet elfogadó és visszaadó, valamint bankkártyaterminállal rendelkező jegykiadó automata beüzemelésének első üteme is.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Dobbs, 2018. május 23.

Vannak pénzügyi nehézségei? HA IGEN! Vegye fel a kapcsolatot a Dobbs Finance and Mortgages Limit...

Telefonok a szervizben

Mehmet Hakan, 2018. május 22.

Kadri Zoltan vagyok, kölcsönöket kínálunk magánszemélyeknek és cégeknek, akik sürgős köl...

Emeltdíjas telefonszám álláshirdetésekben

Trust Fund, 2018. május 22.

Voltál már keresni, hogy hová kölcsönt kapj 3% -os diszkontrátával? nem tudott hitelt szerezn...

Évi egy fogkefe

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés