Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Háromszázmillió forint távhő-díjjal tartoznak a veszprémiek

MTI, 2013. október 18. - péntek 11:31
Címkék: távhő, díj, tartozás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Több mint háromszázmillió forint távhő-díjjal tartoznak a veszprémiek az önkormányzati Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt-nek (VKSZ Zrt.), amely ezért a szolgáltatás felfüggesztését helyezte kilátásba.


Erről pénteken tartott sajtótájékoztatót Göttlinger László, a VKSZ Zrt. vezérigazgatója. Az MTI-nek elmondta, hogy a használati melegvíz-szolgáltatási díjból az elmúlt három évben folyamatosan emelkedett a cég kintlevősége: 2011-ben 220, 2012-ben 271, míg 2013. augusztusáig 317 millió forinttal tartoztak az ügyfelek.

A VKSZ Zrt. ezért a legnagyobb hátralékot felhalmozókat ajánlott levélben értesíti arról, hogy ha öt napon belül nem rendezik tartozásukat, a tartozást átadják egy követeléskezelő társaságnak, amely jogosult a zrt. nevében a szolgáltatást felfüggeszteni és a felhasználói tulajdonban lévő helyiségben felszerelt melegvíz-órát leszereltetni - tájékoztatott Göttlinger László.

Hozzátette: a szolgáltatás felfüggesztésével és újraindításával járó plusz költségeket az adósnak kell fizetnie. A vezérigazgató megjegyezte: ezen az állapoton a rezsicsökkentés biztosan segít, de ezt a hatást egyelőre nem érzékeli a szolgáltató.

Az MTI kérdésére elmondta azt is, hogy hulladékszállítási díjból szintén jelentős kintlevősége van a zrt.-nek: a pontos összegzéseken még dolgoznak, de a ki nem fizetett hulladékszállítási számlák összege meghaladja a százmillió forintot. A tájékoztatón elhangzott az is, hogy a zrt.-nél november elsejétől lehetőség lesz elektronikus úton rendezni a hőszolgáltatási, hulladékszállítási és a vízdíjat. Részleteket a www.vkszrt.hu honlapon lehet olvasni.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza