Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Háromszázmillió forint távhő-díjjal tartoznak a veszprémiek

MTI, 2013. október 18. - péntek 11:31
Címkék: távhő, díj, tartozás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Több mint háromszázmillió forint távhő-díjjal tartoznak a veszprémiek az önkormányzati Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt-nek (VKSZ Zrt.), amely ezért a szolgáltatás felfüggesztését helyezte kilátásba.


Erről pénteken tartott sajtótájékoztatót Göttlinger László, a VKSZ Zrt. vezérigazgatója. Az MTI-nek elmondta, hogy a használati melegvíz-szolgáltatási díjból az elmúlt három évben folyamatosan emelkedett a cég kintlevősége: 2011-ben 220, 2012-ben 271, míg 2013. augusztusáig 317 millió forinttal tartoztak az ügyfelek.

A VKSZ Zrt. ezért a legnagyobb hátralékot felhalmozókat ajánlott levélben értesíti arról, hogy ha öt napon belül nem rendezik tartozásukat, a tartozást átadják egy követeléskezelő társaságnak, amely jogosult a zrt. nevében a szolgáltatást felfüggeszteni és a felhasználói tulajdonban lévő helyiségben felszerelt melegvíz-órát leszereltetni - tájékoztatott Göttlinger László.

Hozzátette: a szolgáltatás felfüggesztésével és újraindításával járó plusz költségeket az adósnak kell fizetnie. A vezérigazgató megjegyezte: ezen az állapoton a rezsicsökkentés biztosan segít, de ezt a hatást egyelőre nem érzékeli a szolgáltató.

Az MTI kérdésére elmondta azt is, hogy hulladékszállítási díjból szintén jelentős kintlevősége van a zrt.-nek: a pontos összegzéseken még dolgoznak, de a ki nem fizetett hulladékszállítási számlák összege meghaladja a százmillió forintot. A tájékoztatón elhangzott az is, hogy a zrt.-nél november elsejétől lehetőség lesz elektronikus úton rendezni a hőszolgáltatási, hulladékszállítási és a vízdíjat. Részleteket a www.vkszrt.hu honlapon lehet olvasni.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

John Doe, 2020. március 29.

Szüksége van hitelre? Ne aggódjon többé, vegye fel a kapcsolatot a certifiedloanlenders@gmail.c...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza