Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Viharos erejű szél jön

MTI, 2013. október 16. - szerda 09:01
Címkék: OMSZ, szél
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Öt megyére a jelentős mennyiségű csapadék, további három megyére a várható viharos erejű szél miatt adott ki narancssárga, vagyis másodfokú figyelmeztetést a meteorológiai szolgálat szerdán.


Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) az MTI-hez kora reggel eljuttatott figyelmeztetésében azt írta: a hajnali óráktól északira, északnyugatira forduló szél fokozatosan erősödik. Főként a délutáni óráktól a Dunántúlon és a Duna-Tisza-közén már viharos széllökések is várhatók, a Bakony és a Balaton térségében 90 kilométer/óra feletti széllökés is előfordulhat. Az esti órákig erősödik a szél, majd az éjszaka második felében mérséklődik.

Az OMSZ közlése szerint sokfelé várható kiadós csapadék. Főként a keleti és középső tájakon 24 óra alatt több helyen 20 milliméter körüli, vagy azt meghaladó csapadék hullhat, keleten helyenként 30 milliméter feletti csapadékra is lehet számítani. Az eső, zápor mellett az ország keleti felén zivatarok is előfordulhatnak - tették hozzá.

Az ország egész területén érvényben van első-, vagy másodfokú figyelmeztetés a 24 óra alatt lehulló sok eső, illetve az erős szél miatt.

A várt legerősebb széllökések az óránkénti 90 kilométeres sebességet is meghaladhatják, ezért másodfokú figyelmeztetést adtak ki Fejér, Somogy, és Veszprém megyére. Ugyancsak a viharos szél miatt Baranya, Bács-Kiskun, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Tolna, Vas, Zala és Pest megyére, valamint Budapestre elsőfokú figyelmeztetést adtak ki.

A várható jelentős mennyiségű eső miatt másodfokú figyelmeztetés van érvényben Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves és Jász-Nagykun-Szolnok megyében, mivel ezeken a területeken 24 óra alatt több mint 30 milliméter csapadék hullhat.

Baranya, Bács-Kiskun, Csongrád, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna és Pest megyére, valamint a főváros területére elsőfokú figyelmeztetés van érvényben a szerdán várható sok eső miatt.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza