Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Sűrűbben jár a szentendrei HÉV

MTI, 2013. október 11. - péntek 10:01
Címkék: HÉV, BKK
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Sűrűbben jár mától az 5-ös (szentendrei) HÉV a Batthyány tér és Békásmegyer között.


A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint a sűrítés a hétköznap reggeli és délelőtti időszakot, valamint a kora esti csúcsidőszakot érinti, napközben pedig nagyobb befogadóképességű, hat kocsiból álló szerelvényeket is indítanak.

Reggel 8 és 9 óra között Békásmegyer és a Batthyány tér között a jelenlegi 7-8 helyett 5-6 percenként, délután és kora este pedig 10 helyett 7-8 percenként közlekednek a szerelvények. A Batthyány tér és Szentendre között a vonatok változatlan időpontokban indulnak, de irányonként két további szerelvényt indít a BKK délelőtt és este.

Emellett a BKK meghosszabbítja a csúcsidőszakot, 9 óráig 5 percenként, ezt követően 9 óra 45 percig 7-8 percenként indulnak a vonatok. A jelenleginél fél órával tovább, 10 óra 45 percig minden vonat hat kocsival közlekedik. A délutáni csúcsidőszak is fél órával tovább tart, 18 óra 47 percig.

Tarlós István főpolgármester a múlt pénteken jelentette be, hogy a fővárosi közúti közlekedési helyzet javítása érdekében azonnali intézkedéseket vezet be. Ennek részeként jár gyakrabban az 5-ös HÉV.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Matus László, 2013. október 11. - péntek 11:45

Ez rendben is volna,végre visszaálltunk arra a sűrűségre amit ígértek -és egy ideig tartottak is - amikor megépült Békásmegyer. Most már jó lenne ha megszüntetnék azt a tarthatatlan állapotot is miszerint Szentendre fele csúcsidőn kívül félóránként kegyeskedik elzötyögni egy szerelvény.

Kommentek

pluscredit, 2019. augusztus 22.

Jó reggelt kívánok.
Pénzhitelekre volt szükség az egyének között, hogy megbirkózzan...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

pluscredit, 2019. augusztus 22.

Jó reggelt kívánok.
Pénzhitelekre volt szükség az egyének között, hogy megbirkózzan...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Valeria Marco, 2019. augusztus 21.

A nevem Valeria Marco, 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés