Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Sűrűbben jár a szentendrei HÉV

MTI, 2013. október 11. - péntek 10:01
Címkék: HÉV, BKK
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Sűrűbben jár mától az 5-ös (szentendrei) HÉV a Batthyány tér és Békásmegyer között.


A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint a sűrítés a hétköznap reggeli és délelőtti időszakot, valamint a kora esti csúcsidőszakot érinti, napközben pedig nagyobb befogadóképességű, hat kocsiból álló szerelvényeket is indítanak.

Reggel 8 és 9 óra között Békásmegyer és a Batthyány tér között a jelenlegi 7-8 helyett 5-6 percenként, délután és kora este pedig 10 helyett 7-8 percenként közlekednek a szerelvények. A Batthyány tér és Szentendre között a vonatok változatlan időpontokban indulnak, de irányonként két további szerelvényt indít a BKK délelőtt és este.

Emellett a BKK meghosszabbítja a csúcsidőszakot, 9 óráig 5 percenként, ezt követően 9 óra 45 percig 7-8 percenként indulnak a vonatok. A jelenleginél fél órával tovább, 10 óra 45 percig minden vonat hat kocsival közlekedik. A délutáni csúcsidőszak is fél órával tovább tart, 18 óra 47 percig.

Tarlós István főpolgármester a múlt pénteken jelentette be, hogy a fővárosi közúti közlekedési helyzet javítása érdekében azonnali intézkedéseket vezet be. Ennek részeként jár gyakrabban az 5-ös HÉV.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Matus László, 2013. október 11. - péntek 11:45

Ez rendben is volna,végre visszaálltunk arra a sűrűségre amit ígértek -és egy ideig tartottak is - amikor megépült Békásmegyer. Most már jó lenne ha megszüntetnék azt a tarthatatlan állapotot is miszerint Szentendre fele csúcsidőn kívül félóránként kegyeskedik elzötyögni egy szerelvény.

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza