Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Kártyás fizetés a reptéri parkolókban

MTI, 2013. július 16. - kedd 15:31
Címkék: BA, repülőtér, bankkártya, terminál
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Az összes repülőtéri parkolóautomatát ellátta bankkártya-leolvasó készülékkel a Budapest Airport (BA), így a budapesti reptér parkolóiban található valamennyi készüléknél lehetővé vált a bankkártyás fizetés - közölte a Liszt Ferenc-repteret üzemeltető társaság kedden az MTI-vel.


A kártyás terminálok az elmúlt napokban jelentek meg a repülőtéren található valamennyi parkolóban, mind a 15 automata készpénzelfogadó nyílásai mellett. A kártyás fizetési lehetőség megmaradt az ügyfélszolgálati irodákban is.

A bankkártya-terminállal ellátott fizetőautomata Magyarországon még viszonylag ritka, a Budapest Airportnak viszont tartania kell a lépést a nemzetközi trendekkel. A jelenleg elérhető legjobb technológiák közül választottak, a legelterjedtebb bankkártya- és hitelkártya-típusok mellett lehetőség van érintésmentes (PayPass, PayWave) fizetésre is - írja közleményében a BA.

A kártyát is elfogadó parkolóautomaták bevezetése újabb fontos lépés abban a fejlesztési tervben, amelynek során a BA tavaly augusztus óta több lépésben teljesen megújította a reptér parkolási rendszerét - közölte a társaság.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

FILIPPA ABRAMO, 2017. június 27.

Szükség van egy sürgős kölcsönre, hogy megterheljék a számláit és új üzletet kezdjen? Va...

Telefonok a szervizben

Thomas, 2017. június 26.

Hello, üzleti kölcsönt keres? Személyi kölcsön, lakáshitel, autóhitel, hallgatói hitel, ad...

Telefonok a szervizben

Báder Mátyásné, 2017. június 24.

Annyit tudok mondani,hogy ami tényleg fogyaszt azt be is tiltják.Az absolut nevű zsírégető kap...

Veszélyes zsírolvasztók

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés