Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Szennyvíz-elvezető hálózat épül Öcsödön

MTI, 2013. július 05. - péntek 09:01
Címkék: Öcsöd, szennyvíz, hálózat
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Megkezdődik a szennyvíz-elvezető csatornahálózat kiépítése Öcsödön az ősszel. Az 1,6 milliárd forint értékű, döntően európai uniós támogatással épülő beruházás révén véglegesen megoldódik az eddig csatornázatlan település sok évtizedes belvizes problémája - közölte Molnár Bálint, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei nagyközség független polgármestere az MTI-vel.


Tájékoztatása szerint a projekt előkészítését még 2008-ben megkezdték, az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programja keretében (KEOP) elnyert támogatási szerződést 2011-ben írták alá, az önkormányzat pedig a napokban kötötte meg a közbeszerzési eljáráson kiválasztott vállalkozással a kivitelezői megállapodást.

-

A beruházás nettó költsége 1,6 milliárd forint, megvalósításához az Európai Unió és a magyar állam több mint 1,3 milliárd forint támogatást biztosított, a támogatás mértéke közel 84 százalékot tesz ki. Az önerőt az önkormányzat, valamint az erre a célra alakult vízi közmű társulat biztosítja. Az utóbbinak tagjai a fejlesztésben érintett ingatlanok tulajdonosai, akiknek részletekben egyenként közel 170 ezer forint hozzájárulást kell fizetniük.

A csatornarendszer gyakorlatilag a 3500 lelkes településen teljes egészében kiépül összesen 28 kilométer hosszúságban, és 1432 ingatlant kötnek rá a hálózatra.

A munkálatok a szükséges vízjogi engedélyek megszerzése után szeptemberben vagy októberben kezdődnek, a kivitelezéssel a megbízott Sade Magyarország Mélyépítő Kft.-nek és a Tief Terra Kft.-nek 2014 decemberére kell végeznie.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza