Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Szennyvíz-elvezető hálózat épül Öcsödön

MTI, 2013. július 05. - péntek 09:01
Címkék: Öcsöd, szennyvíz, hálózat
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Megkezdődik a szennyvíz-elvezető csatornahálózat kiépítése Öcsödön az ősszel. Az 1,6 milliárd forint értékű, döntően európai uniós támogatással épülő beruházás révén véglegesen megoldódik az eddig csatornázatlan település sok évtizedes belvizes problémája - közölte Molnár Bálint, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei nagyközség független polgármestere az MTI-vel.


Tájékoztatása szerint a projekt előkészítését még 2008-ben megkezdték, az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programja keretében (KEOP) elnyert támogatási szerződést 2011-ben írták alá, az önkormányzat pedig a napokban kötötte meg a közbeszerzési eljáráson kiválasztott vállalkozással a kivitelezői megállapodást.

-

A beruházás nettó költsége 1,6 milliárd forint, megvalósításához az Európai Unió és a magyar állam több mint 1,3 milliárd forint támogatást biztosított, a támogatás mértéke közel 84 százalékot tesz ki. Az önerőt az önkormányzat, valamint az erre a célra alakult vízi közmű társulat biztosítja. Az utóbbinak tagjai a fejlesztésben érintett ingatlanok tulajdonosai, akiknek részletekben egyenként közel 170 ezer forint hozzájárulást kell fizetniük.

A csatornarendszer gyakorlatilag a 3500 lelkes településen teljes egészében kiépül összesen 28 kilométer hosszúságban, és 1432 ingatlant kötnek rá a hálózatra.

A munkálatok a szükséges vízjogi engedélyek megszerzése után szeptemberben vagy októberben kezdődnek, a kivitelezéssel a megbízott Sade Magyarország Mélyépítő Kft.-nek és a Tief Terra Kft.-nek 2014 decemberére kell végeznie.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Valeria Marco, 2019. augusztus 08.

A nevem Valeria Marco, 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

József Kardos, 2019. augusztus 06.

Hű, ma reggel 25 000 euró hitelt kaptam William Rogers-től. Örülök, hogy találkozom a legáli...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2019. július 26.

Helló, jogos és megbízható pénzügyi hitelezőt keres? Kell egy kölcsön? Szükség van sürg...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés