Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Újabb kamerák kémlelik a köztereket Zuglóban

MTI, 2013. július 04. - csütörtök 10:01
Címkék: kamera, Zugló
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Három helyszínen összesen 41 térfigyelő kamerával bővült a rendszer a főváros XIV. kerületében, a beruházásra 120 millió forintot fordított az önkormányzat.


Papcsák Ferenc (Fidesz-KDNP), Zugló polgármestere a szerdai átadáson ismertette, hogy eddig 87 kamera működött a városrészben, a mostani fejlesztéssel pedig a kerület lefedettsége a legnagyobb Budapesten.

Az Adria-lakótelepen 14, a Bolgárkertész utcain 13, az Ungvár utca és a Csáktornya park környékén 14 kamerát helyeztek üzembe. Ezeket a Zuglói Közbiztonsági Nonprofit Kft. üzemelteti, a telepítésről a közbiztonsági statisztikák és a lakossági jelzések alapján döntöttek - mondta a polgármester.

fidesz.hu

Jelezte: a 26-szoros optikai zoommal ellátott kamerák 360 fokban forognak és 150-200 méteres távolságban pásztáznak. A beruházásra 120 millió forintot költött az önkormányzat, s ha az anyagi lehetőségek engedik, további bővítés is lesz.

Papcsák Ferenc arról is beszámolt, hogy az idén ősszel elindítják Zuglóban a társasházi kameraprogramot is, a lakosság pályázhat majd a lépcsőházakban elhelyezendő beltéri egységekre. Megkezdődött a kerületi oktatási intézményekben a riasztórendszer kiépítése és távfelügyeletbe kapcsolása, s a tervek szerint mobil rendészeti pontot állítanak fel a Fogarasi úton - sorolta a kerületvezető, hozzátéve: bízik abban, hogy a komplex bűnmegelőzési program hozzájárul az emberek biztonságérzetének javításához.

Kardos Pál, a Zuglói Közbiztonsági Nonprofit Kft. ügyvezetője arról beszélt, hogy a kamerarendszer kiépítése mellett folyamatos a monitorozás, a kerületi rendőrség segítségével figyelik, hol van szükség új egységek bekapcsolására vagy a régiek áthelyezésére.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Matus László, 2013. július 04. - csütörtök 18:31

Ja, kamerák,trafipaxok,lehallgatók,160 millió lefényépezett levél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ez EURÓPA, EZ MAGYARORSZÁG!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HURRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentek

John Doe, 2020. március 29.

Szüksége van hitelre? Ne aggódjon többé, vegye fel a kapcsolatot a certifiedloanlenders@gmail.c...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza