Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Újabb kamerák kémlelik a köztereket Zuglóban

MTI, 2013. július 04. - csütörtök 10:01
Címkék: kamera, Zugló
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Három helyszínen összesen 41 térfigyelő kamerával bővült a rendszer a főváros XIV. kerületében, a beruházásra 120 millió forintot fordított az önkormányzat.


Papcsák Ferenc (Fidesz-KDNP), Zugló polgármestere a szerdai átadáson ismertette, hogy eddig 87 kamera működött a városrészben, a mostani fejlesztéssel pedig a kerület lefedettsége a legnagyobb Budapesten.

Az Adria-lakótelepen 14, a Bolgárkertész utcain 13, az Ungvár utca és a Csáktornya park környékén 14 kamerát helyeztek üzembe. Ezeket a Zuglói Közbiztonsági Nonprofit Kft. üzemelteti, a telepítésről a közbiztonsági statisztikák és a lakossági jelzések alapján döntöttek - mondta a polgármester.

fidesz.hu

Jelezte: a 26-szoros optikai zoommal ellátott kamerák 360 fokban forognak és 150-200 méteres távolságban pásztáznak. A beruházásra 120 millió forintot költött az önkormányzat, s ha az anyagi lehetőségek engedik, további bővítés is lesz.

Papcsák Ferenc arról is beszámolt, hogy az idén ősszel elindítják Zuglóban a társasházi kameraprogramot is, a lakosság pályázhat majd a lépcsőházakban elhelyezendő beltéri egységekre. Megkezdődött a kerületi oktatási intézményekben a riasztórendszer kiépítése és távfelügyeletbe kapcsolása, s a tervek szerint mobil rendészeti pontot állítanak fel a Fogarasi úton - sorolta a kerületvezető, hozzátéve: bízik abban, hogy a komplex bűnmegelőzési program hozzájárul az emberek biztonságérzetének javításához.

Kardos Pál, a Zuglói Közbiztonsági Nonprofit Kft. ügyvezetője arról beszélt, hogy a kamerarendszer kiépítése mellett folyamatos a monitorozás, a kerületi rendőrség segítségével figyelik, hol van szükség új egységek bekapcsolására vagy a régiek áthelyezésére.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Matus László, 2013. július 04. - csütörtök 18:31

Ja, kamerák,trafipaxok,lehallgatók,160 millió lefényépezett levél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ez EURÓPA, EZ MAGYARORSZÁG!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HURRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2019. március 21.

Szüksége van egy fedezett és fedezetlen hitel? Van szüksége lakáshitel javítása? Befektetői...

Menekülés a UPC-től

Dobson, 2019. március 21.

Szia,
Hiteleket adunk 1000 és 100 000 000 dollár között. Hiteleink jól biztosítottak, ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2019. március 21.

Szükség van sürgős hitelre? Üzleti kölcsönöket, személyi kölcsönöket, hallgatói kölcs...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés