Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Ideiglenes metrókijárat épül Kelenföldön

MTI, 2013. június 24. - hétfő 11:51
Címkék: BKK, metró, Kelenföld
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A kelenföldi közlekedési csomópont bizonyosan nem készül el a 4-es metró átadási határidejére, holott ez már az új metróvonal 2014 első felére tervezett utasforgalmi próbaüzemének is előfeltétele lenne; a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) ideiglenes megoldással orvosolná a helyzetet - értesült a Népszabadság.


A metrókijáratnak jövő tavaszig mindenképpen el kellene készülnie, különben csúszik az egész projekt - írja hétfői számában az újság. A csaknem hárommilliárd forintból megvalósuló beruházás az új metróvonal egyik legfontosabb felszíni prokjektje, de még az engedélyezési eljáráson sem jutott túl.

nol.hu

A Levegő Munkacsoport ugyanis megtámadta a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) elé terjesztett engedélyezési terveket, amelynek hatására az NKH környezetvédelmi szakvéleményt kért be. A civil szervezet például a Sasadi út egésze elé zajvédő falat emeltetne - ismerteti a lap.

A Népszabadság által megkérdezett szakértő szerint a késés akár egy-két év is lehet. A lap információi alapján a BKK addig ideiglenes megoldással orvosolná a helyzetet. A DBR legutóbbi jelentése szerint a beruházás elérte a 85 százalékos készültségi szintet, így a kelenföldi ideiglenes megoldással tarthatónak tűnik az utasforgalmi próbaüzem terv szerinti elindítása 2014 első fél évében, feltéve, hogy a külön-külön megrendelt projektelemek illeszkednek majd egymáshoz - olvasható a lapban.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Hobelman, 2018. június 25.

Szüksége van egy sürgős kölcsönt indítani üzleti vagy fizetni az adósságát?
minden...

Nincs tartozásom, de feketelistán vagyok...

NORA SMITH, 2018. június 23.

Szüksége van egy kényelmes kölcsön az Ön elégedettségére? Kínálunk megfizethető hitel 2%...

Alakítsd elektromossá az autód!

Eric finance, 2018. június 23.

Szüksége van valamilyen kölcsönre, ha igen, e-mailt küldenünk ma arról, hogy hogyan szerezzü...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés