Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Ideiglenes metrókijárat épül Kelenföldön

MTI, 2013. június 24. - hétfő 11:51
Címkék: BKK, metró, Kelenföld
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A kelenföldi közlekedési csomópont bizonyosan nem készül el a 4-es metró átadási határidejére, holott ez már az új metróvonal 2014 első felére tervezett utasforgalmi próbaüzemének is előfeltétele lenne; a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) ideiglenes megoldással orvosolná a helyzetet - értesült a Népszabadság.


A metrókijáratnak jövő tavaszig mindenképpen el kellene készülnie, különben csúszik az egész projekt - írja hétfői számában az újság. A csaknem hárommilliárd forintból megvalósuló beruházás az új metróvonal egyik legfontosabb felszíni prokjektje, de még az engedélyezési eljáráson sem jutott túl.

nol.hu

A Levegő Munkacsoport ugyanis megtámadta a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) elé terjesztett engedélyezési terveket, amelynek hatására az NKH környezetvédelmi szakvéleményt kért be. A civil szervezet például a Sasadi út egésze elé zajvédő falat emeltetne - ismerteti a lap.

A Népszabadság által megkérdezett szakértő szerint a késés akár egy-két év is lehet. A lap információi alapján a BKK addig ideiglenes megoldással orvosolná a helyzetet. A DBR legutóbbi jelentése szerint a beruházás elérte a 85 százalékos készültségi szintet, így a kelenföldi ideiglenes megoldással tarthatónak tűnik az utasforgalmi próbaüzem terv szerinti elindítása 2014 első fél évében, feltéve, hogy a külön-külön megrendelt projektelemek illeszkednek majd egymáshoz - olvasható a lapban.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza