Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Nevet vált a Brokernet

MTI, 2013. június 04. - kedd 13:21
Címkék: Brokernet,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Június 1-jétől Kostevc Péter elnök-vezérigazgató irányításával, egységesen QUANTIS néven folytatja tevékenységét a Brokernet, Magyarország vezető pénzügyi közvetítő vállalatcsoportja. A lépés a múlt év végén lezajlott tulajdonosi átalakulás és az azt követő üzletpolitikai megújítás utolsó lépése - közölte a társaság kedden az MTI-vel.


A különböző pénzügyi üzletágakban eddig Brokernet, QUANTIS, Palladium, Platea és Bankbroker néven jelenlévő cégcsoport márkaegyesítése hangsúlyozottabbá teszi a liechtensteini LGT Csoporttal fennálló kapcsolatát is. A közvetlenül a hercegi ház irányítása alatt álló LGT bankcsoport 30 százalékos tulajdonrésszel rendelkezik a Brokernet Csoport vezető cégének számító QUANTIS Investment Management Zrt.-ben.

-

A Brokernet Csoportot az átalakításon vezérigazgatóként átvezető jogász a közlemény szerint elmondta: a 2013. május 31-én elfogadott beszámoló szerint a Brokernet Investment Holding Zrt. konszolidált nettó árbevétele 7,5 milliárd forint, adózás előtti eredménye pedig 642 millió forint volt. 2013 első félévében - az előző év hasonló időszakához képest - magasabb jövedelmezőséggel működött a vállalatcsoport.

A megújult szervezet irányítását a Brokernet alapítója és többségi tulajdonosa Kostevc Péter veszi át - a QUANTIS Holding Zrt. elnök-vezérigazgatójaként, aki már korábban is hangsúlyozta: a globális pénzügyi piac az elmúlt években soha nem látott ütemben alakult át és ennek a változásnak csak szélesebb alapokon álló szolgáltatási háttérrel lehet megfelelni. Erre példa a csoport legújabb leányvállalata, a QUANTIS Alpha Zrt., amely kiemelt privát-banki szolgáltatóként a QUANTIS Csoport ügyfelei számára fejleszt egyedi befektetési konstrukciókat.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza