Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Nevet vált a Brokernet

MTI, 2013. június 04. - kedd 13:21
Címkék: Brokernet,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Június 1-jétől Kostevc Péter elnök-vezérigazgató irányításával, egységesen QUANTIS néven folytatja tevékenységét a Brokernet, Magyarország vezető pénzügyi közvetítő vállalatcsoportja. A lépés a múlt év végén lezajlott tulajdonosi átalakulás és az azt követő üzletpolitikai megújítás utolsó lépése - közölte a társaság kedden az MTI-vel.


A különböző pénzügyi üzletágakban eddig Brokernet, QUANTIS, Palladium, Platea és Bankbroker néven jelenlévő cégcsoport márkaegyesítése hangsúlyozottabbá teszi a liechtensteini LGT Csoporttal fennálló kapcsolatát is. A közvetlenül a hercegi ház irányítása alatt álló LGT bankcsoport 30 százalékos tulajdonrésszel rendelkezik a Brokernet Csoport vezető cégének számító QUANTIS Investment Management Zrt.-ben.

-

A Brokernet Csoportot az átalakításon vezérigazgatóként átvezető jogász a közlemény szerint elmondta: a 2013. május 31-én elfogadott beszámoló szerint a Brokernet Investment Holding Zrt. konszolidált nettó árbevétele 7,5 milliárd forint, adózás előtti eredménye pedig 642 millió forint volt. 2013 első félévében - az előző év hasonló időszakához képest - magasabb jövedelmezőséggel működött a vállalatcsoport.

A megújult szervezet irányítását a Brokernet alapítója és többségi tulajdonosa Kostevc Péter veszi át - a QUANTIS Holding Zrt. elnök-vezérigazgatójaként, aki már korábban is hangsúlyozta: a globális pénzügyi piac az elmúlt években soha nem látott ütemben alakult át és ennek a változásnak csak szélesebb alapokon álló szolgáltatási háttérrel lehet megfelelni. Erre példa a csoport legújabb leányvállalata, a QUANTIS Alpha Zrt., amely kiemelt privát-banki szolgáltatóként a QUANTIS Csoport ügyfelei számára fejleszt egyedi befektetési konstrukciókat.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

REMY FINK, 2020. június 21.

Helló, kölcsönre van szüksége? Írjon nekünk e-mailt remy.credit111@gmail.com
E-mail (r...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. június 12.

Szüksége van bármilyen pénzügyi támogatásra? Személyi kölcsönök? Üzleti hitelek? Jelzál...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. június 09.

Helló Kedves Beteg Hitel?

Szüksége van sürgős kölcsönre? Igen E-mail (dakany.e...

Telefonok a szervizben

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza