Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Elektronikus beléptetőt tesztel a BKK

MTI, 2013. június 03. - hétfő 09:01
Címkék: BKK, teszt
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Kísérleti alanyokká válnak az utasok június 8-tól a 3-as metró Corvin negyed megállójában, ahol a majdani elektronikus jegyhez és a beléptetőrendszerhez kapcsolódó teszt kezdődik - írta a Népszava hétfői számában.


A lap szerint az utasoknak ugyanúgy fel kell majd mutatniuk az ellenőröknek a jegyüket vagy bérletüket, mint eddig, de a mozgólépcsők tetején elhelyezett beléptetőrendszeren áthaladva egy gombot is meg kell majd nyomniuk, hogy bejuthassanak az állomásra. Ezzel a kiépítendő beléptetőkapukon való áthaladás sebességét tesztelné a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A metrókban a bliccelést gyakorlatilag teljesen kiszűrő módszer az elektronikus jegyrendszer és az ahhoz kapcsolódó beléptetőkapuk bevezetésével válik majd valósággá. A BKK korábbi közlése szerint a nyáron írhatja alá az e-jegyhez kapcsolódó 54,2 millió eurós (mintegy 16 milliárd forintos) finanszírozási szerződést az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bankkal (EBRD). A tervek szerint 2014-től minden BKK-járaton bevezetnék az e-jegyet - írta a lap.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Matus László, 2013. június 03. - hétfő 12:30

Tök jó! Megint kidobunk az ablakon 16 milliárdot és még egyszer ennyit a sok elbocsájtott pénztáros és ellenőr segélyére.

Kommentek

Barcsák Lászlóné, 2019. június 16.

Azt szeretném tudni, hogy lehet egy hirdetett üzletet ellenőrizni hogy valóban nem piramissal ke...

MLM vagy piramisjáték?

Mr. Richard Cosmos, 2019. június 15.

Jó napot,

Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az ...

Menekülés a UPC-től

Mr. Richard Cosmos, 2019. június 15.

Jó napot,

Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az ...

Menekülés a UPC-től

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés