Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Kész az ügyfélszolgálati konfliktuskezelő szoftver

MTI, 2013. május 21. - kedd 13:21
Címkék: ügyfélszolgálat, konfliktuskezelés, szoftver
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Telefonos ügyfélszolgálatokban alkalmazható, konfliktuskezelést támogató szoftvert fejlesztett az Európai Unió 91,1 millió forintos támogatásával, 260,4 millió forint összköltséggel, az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Programjában a Nextent Informatikai Zrt.


A társaság tájékoztatása szerint a vissza nem térítendő támogatást a vállalati innováció témakörben kiírt pályázaton nyerték el, nyelvfüggetlen technológián alapuló, telefonos közegben működő, valós idejű érzelmet kimutató szoftver fejlesztésére.

A szoftver fő alkalmazási területe a telefonos ügyfélszolgálat lehet, és arra ad lehetőséget, hogy az ügyintéző és a vele vonalban lévő ügyfél közötti érzelmi állapot alapján az ügyfélszolgálati vezető beavatkozhasson az ügyintézésbe, mielőtt a párbeszéd nemkívánatos irányt venne - tájékoztatott a fejlesztő cég.

A Nextent Informatika Zrt. magyar magánszemélyek tulajdonában álló informatikai társaság, amely 1998 óta van jelen a hazai informatikai alkalmazásfejlesztés és az ehhez kapcsolódó tanácsadás piacán. Árbevétele az elmúlt években stabilizálódott, meghaladja az évi 800 millió forintot.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Matus László, 2013. május 21. - kedd 16:05

Ezt a baromságot! Meg kellene oldani az ügyfél problémáját és nem lerázni,hazudni és mellébeszélni. Ilyen egyszerű. Senni más nem kell hozzá. Persze amikor már eleve úgy vannak szerkesztve a szerződések,hogy ott az ügyfélnek igaza még véletlenül sem lehet, amikor minden második óracserénél ráfogják az ügyfélre hogy lop,hátha még le lehet nyúlni vagy félmillióval, amikor direkt elseje a befizetési határidő,hogy még véletlenül se tudjon időbe fizetni hanem le lehessen húzni még egy kis pénzre , amikor az ügyfél kéri a vezetőt,de nincs bent vagy nem ér rá vagy egyszerűen csak nem hajlandók kapcsolni,na akkor jöhet a szoftver. /mennyi értelmes dologra lehetett volna költeni ezt a pénzt!/

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2019. december 11.

Szükség van egy sürgős hitelre? Magán kölcsön, üzleti kölcsön, anyasági hitel, lakáshite...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Fábián József, 2019. december 10.

Kedves ügyvéd úr!

Mi van fordított esetben? 2015-ben eladtam egy ingatlanomat, a ...

Közüzemi költségek lakásvásárláskor

vakhal ládzló, 2019. december 07.

van egy 50 literes hajdu bojlerem tönkre ment a fütöszál az eredeti az 600 Wattos volt amit kapt...

A hosszú életű villanybojler titka

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza