Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Sztrájkolnak a pilóták Zágrábban

MTI, 2013. május 14. - kedd 12:11
Címkék: sztrájk, Croatia Airlines,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Több mint 20 járatot törölt kedden a Croatia Airlines (CA) horvát nemzeti légitársaság a pilóták és utaskísérők sztrájkja miatt - adta hírül kedden a helyi média.


A légitársaság két szakszervezetének felhívására kedd reggel sztrájkba lépett a CA alkalmazottainak kétharmada. A horvát légi szállító emiatt törölte két tucat járatát, öt járatot átirányított, 23 utat pedig bérelt repülőgépekkel bonyolít le - közölte honlapján a horvát közszolgálati rádió-televízió (HRT).

A keddi járatokra összesen 4600 utas foglalt helyet, a vállalat becslése szerint a változások mintegy 900 utazót érintenek.

Buzinban, a CA igazgatóságának épülete előtt kedd reggel mintegy száz pilóta és utaskísérő gyűlt össze, akik ragaszkodnak az áprilisban lejárt kollektív szerződésben foglalt szerzett dolgozói jogokhoz. A munkáltató az új kollektív szerződés szerint tavalyhoz képest csökkentené a dolgozók juttatásait.

A CA és a szakszervezetek képviselői hétfő késő estig nem tudtak egyezségre jutni. A légi közlekedésben dolgozók önálló szakszervezete kedden aláírta az új kollektív szerződést, a légi utaskísérők, valamint a pilóták képviselőivel folytatott tárgyalások azonban egyelőre nem vezettek eredményre.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

REMY FINK, 2020. június 21.

Helló, kölcsönre van szüksége? Írjon nekünk e-mailt remy.credit111@gmail.com
E-mail (r...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. június 12.

Szüksége van bármilyen pénzügyi támogatásra? Személyi kölcsönök? Üzleti hitelek? Jelzál...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. június 09.

Helló Kedves Beteg Hitel?

Szüksége van sürgős kölcsönre? Igen E-mail (dakany.e...

Telefonok a szervizben

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza