Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Megrongálták az egyik új BKK-buszt

MTI, 2013. május 09. - csütörtök 09:01
Címkék: BKK, BKV, busz,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Megrongálta egy hétfős társaság az egyik, május első napjaiban forgalomba állt új Mercedes Citaro buszt Budapesten szerda este, a kár negyedmillió forint - közölte a Budapesti Közlekedési Központ csütörtökön az MTI-vel.


A 105-ös busz vonalán közlekedő Citaro egyik oldalablakát a rongálók a vészhelyzetben használandó ablaktörő kalapáccsal törték be. Az esetet rögzítette a buszon lévő kamerarendszer, a busz vezetője riasztást adott le a központi ügyeletre, a rendőrök pár perc múlva a helyszínre értek, addig a sofőr visszatartotta a rongálókat.

A BKK közleményében hangsúlyozta: megdöbbentőnek tartják az ilyen és ehhez hasonló rongálásokat bármilyen járművön, de különösen felháborító, hogy egy pár napja forgalomba állt buszban okoztak kárt. A BKK minden törvény adta lehetőséggel küzd és küzdeni fog az ilyen és hasonló felesleges károkozások megelőzése és elkerülése érdekében - írták.

Minden Budapesten újonnan üzembe helyezett tömegközlekedési eszközt járműfedélzeti kamerával szerelnek fel a jövőben, így az új metrószerelvényeket, az MAN trolibuszokat, és folyamatban van már a Combino villamosok bekamerázása is.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mehmet Hakan, 2018. május 22.

Kadri Zoltan vagyok, kölcsönöket kínálunk magánszemélyeknek és cégeknek, akik sürgős köl...

Emeltdíjas telefonszám álláshirdetésekben

Trust Fund, 2018. május 22.

Voltál már keresni, hogy hová kölcsönt kapj 3% -os diszkontrátával? nem tudott hitelt szerezn...

Évi egy fogkefe

Trust Fund, 2018. május 22.

Voltál már keresni, hogy hová kölcsönt kapj 3% -os diszkontrátával? nem tudott hitelt szerezn...

Évi egy fogkefe

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés