Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Nem csökkennek tovább a kgfb díjak

MTI, 2013. április 25. - csütörtök 15:21
Címkék: kgfb, díj
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Az első négy hónap adatai alapján megállhat a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb) díjainak évek óta tartó csökkenése és akár lassú áremelkedés is kezdődhet ezen a piacon a biztositas.hu internetes alkusz szerint.


A cég közleménye szerint a tavaly december 31-ei évfordulón biztosítót váltó autósok 12-15 ezer forintot fizetnek a kötelező biztosításukért, míg a mai átlagdíj már 20 ezer forint.

Ettől az évtől a biztosítók bármikor hirdethetnek új kgfb díjat, egy feltétellel: a hirdetés és a hatályba lépés között 60 napnak kell eltelnie. A biztositas.hu adatai szerint ezzel minden biztosító élt már.

mti

Az alkusz adatai szerint, amíg az előző években évről-évre mintegy 30 százalékos kgfb díjcsökkenés történt, addig a tavalyi kampányban már alig változtak a díjak, így idén az átlagdíj 19 ezer forinton stabilizálódhat.

Jelenleg a csökkenő autóhasználat és a kárgyakoriság, valamint az egy kárra jutó kisebb kifizetés mérsékli a kgfb díjakat. Ugyanakkor az biztosítási szektor állandósult adóterhei, a magas euró/forint árfolyam miatt emelkedő alkatrészárak, emelik a díjakat.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Richard Cosmos, 2018. október 21.

Szüksége van egy gyors hitelfelvételre? Ha sürgős hitre van szüksége adósságának rendezés...

Évi egy fogkefe

Mr. Richard Cosmos, 2018. október 19.

Pénzügyileg és szükséged van egy kölcsönre, hogy megváltoztasd a sürgős szükségletedet, ...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Richard Cosmos, 2018. október 19.

Kell hitel? Személyi kölcsönök? Üzleti kölcsönök? jelzálogkölcsönök? Mezőgazdasági és...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés