Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Térfigyelő rendszert épít ki Tapolca

MTI, 2013. április 05. - péntek 09:01
Címkék: térfigyelő rendszer, Tapolca
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Térfigyelő kamerarendszert épít ki Tapolca az idegenforgalmi szezon megkezdése előtt - tájékozatta az önkormányzat az MTI-t.


A rendszer 12 új, nagyfelbontású, jó minőségű képet adó kamerából és két, már korábban elhelyezett kamerából áll - közölték. Helyüket a település sajátosságait figyelembe véve jelölik ki: a városba vezető utak mentén, a városszéli körforgalmi csomópontoknál, a fő közlekedési utaknál, az idegenforgalom szempontjából forgalmas helyeken és nagy forgalmú kereszteződésekben - tették hozzá.

www.programturizmus.hu

Tájékoztatásuk szerint a rendszer központját a rendőrkapitányságon kezelik. A kamerarendszer zárt, több hétnyi felvételt képes tárolni, ezeket szigorú adatvédelmi szabályok szerint kezeli a rendőrség, bűncselekmény esetén az elkészült és megőrzött felvételeket bizonyítékként kezelik.

A 8,1 millió forintos beruházást - melyhez 6,4 milliót pályázati úton nyertek - június 25-ig befejezik, így az már az idegenforgalmi szezonban is szolgálja a város biztonságát - közölte az önkormányzat.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

John Doe, 2020. március 29.

Szüksége van hitelre? Ne aggódjon többé, vegye fel a kapcsolatot a certifiedloanlenders@gmail.c...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza