Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hamis ruhaszállítmányokat találtak a pénzügyőrök

MTI, 2013. március 28. - csütörtök 09:01
Címkék: NAV, ruha, hamis
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Több mint 25 ezer darab, különböző világmárkák jelzésével ellátott hamis ruhaneműt találtak a pénzügyőrök Gyulánál és Nagylaknál egy bolgár, valamint egy török kamionban - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t.


Némedi Varga Éva, a NAV dél-alföldi regionális vám- és pénzügyőri főigazgatóságának sajtóreferense elmondta, a pénzügyőrök Gyula közelében egy közúti ellenőrzés során vizsgáltak át egy az okmányok szerint Törökországból Belgiumba és Franciaországba ruházati termékeket szállító bolgár tehergépjárművet.

A rakomány átvizsgálása során az okmányokon szereplő bejelentett áruk között zsákokban és dobozokban különböző világmárkák jelzésével ellátott, összesen 7776 darab melegítőt, pólót, farmernadrágot, átmeneti kabátot, széldzsekit találtak - tudatta az őrnagy.

Röviddel később a járőrök a 43-as úton, Nagylak közelében egy Törökországból Németországba textilárut szállító kamiont vizsgáltak át. A raktér végében sorakozó műanyag zsákok felnyitásakor 18 856 darab védett logóval ellátott szabadidő ruha, gyermek pulóver, póló került elő - közölte a sajtóreferens.

Az előzetes szakértői vélemény alapján a ruhaneműk hamisítványok. A NAV a két, összesen 80 millió forint értékű szállítmányt lefoglalta, és ismeretlen tettes ellen áru hamis megjelölésének és szerzői jogok megsértésének gyanúja miatt eljárást indítottak - mondta Némedi Varga Éva.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza