Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hamis ruhaszállítmányokat találtak a pénzügyőrök

MTI, 2013. március 28. - csütörtök 09:01
Címkék: NAV, ruha, hamis
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Több mint 25 ezer darab, különböző világmárkák jelzésével ellátott hamis ruhaneműt találtak a pénzügyőrök Gyulánál és Nagylaknál egy bolgár, valamint egy török kamionban - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t.


Némedi Varga Éva, a NAV dél-alföldi regionális vám- és pénzügyőri főigazgatóságának sajtóreferense elmondta, a pénzügyőrök Gyula közelében egy közúti ellenőrzés során vizsgáltak át egy az okmányok szerint Törökországból Belgiumba és Franciaországba ruházati termékeket szállító bolgár tehergépjárművet.

A rakomány átvizsgálása során az okmányokon szereplő bejelentett áruk között zsákokban és dobozokban különböző világmárkák jelzésével ellátott, összesen 7776 darab melegítőt, pólót, farmernadrágot, átmeneti kabátot, széldzsekit találtak - tudatta az őrnagy.

Röviddel később a járőrök a 43-as úton, Nagylak közelében egy Törökországból Németországba textilárut szállító kamiont vizsgáltak át. A raktér végében sorakozó műanyag zsákok felnyitásakor 18 856 darab védett logóval ellátott szabadidő ruha, gyermek pulóver, póló került elő - közölte a sajtóreferens.

Az előzetes szakértői vélemény alapján a ruhaneműk hamisítványok. A NAV a két, összesen 80 millió forint értékű szállítmányt lefoglalta, és ismeretlen tettes ellen áru hamis megjelölésének és szerzői jogok megsértésének gyanúja miatt eljárást indítottak - mondta Némedi Varga Éva.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

leo lobito, 2020. január 28.

Szüksége van sürgős pénzügyi segítségre? írjon nekünk e-mailben: leolobitohelpfunds@hotmai...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza