Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Több száz karton csempész cigaretta jutott át a határon

MTI, 2013. március 12. - kedd 11:01
Címkék: NAV, cigaretta, csepmész
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Csaknem hétszáz karton csempészcigarettát találtak három autóban az elmúlt napokban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az M1-es autópályán és az M70-es autóúton - tájékoztatta a NAV Nyugat-dunántúli Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense kedden az MTI-t.


Cséve Szabolcs közölte: a pénzügyőrök a hétvégén az M1-es autópályán egy lengyel személyautóban 540 karton zárjegy nélküli cigarettára bukkantak. A csempészáru a kocsi alvázának üregeiből, az üléstámlák kárpitjai mögül és a kocsiban lévő utazótáskákból került elő.

Az M70-es autóúton, Letenye közelében a hétvégén ellenőriztek szintén egy lengyel rendszámú személygépkocsit, amelyet egy román állampolgár vezetett. A kocsiban az előzőhöz hasonló rejtekhelyeken 65 karton cigarettát találtak.

Hétfő este ugyancsak az M70-esen bukott le egy bolgár állampolgár, aki autójában 81 karton cigarettát akart külföldre csempészni. A sajtóreferens hozzátette: a pénzügyőrök a csaknem hétmillió forint értékű cigarettát és a csempészetre használt személyautókat is lefoglalták. Költségvetési csalás bűncselekményének gyanúja miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál, de jövedéki eljárást is indítottak, amelynek során összesen mintegy hétmillió forint jövedéki bírságot szabtak ki.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

leo lobito, 2020. január 28.

Szüksége van sürgős pénzügyi segítségre? írjon nekünk e-mailben: leolobitohelpfunds@hotmai...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza