Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Több száz karton csempész cigaretta jutott át a határon

MTI, 2013. március 12. - kedd 11:01
Címkék: NAV, cigaretta, csepmész
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Csaknem hétszáz karton csempészcigarettát találtak három autóban az elmúlt napokban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az M1-es autópályán és az M70-es autóúton - tájékoztatta a NAV Nyugat-dunántúli Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense kedden az MTI-t.


Cséve Szabolcs közölte: a pénzügyőrök a hétvégén az M1-es autópályán egy lengyel személyautóban 540 karton zárjegy nélküli cigarettára bukkantak. A csempészáru a kocsi alvázának üregeiből, az üléstámlák kárpitjai mögül és a kocsiban lévő utazótáskákból került elő.

Az M70-es autóúton, Letenye közelében a hétvégén ellenőriztek szintén egy lengyel rendszámú személygépkocsit, amelyet egy román állampolgár vezetett. A kocsiban az előzőhöz hasonló rejtekhelyeken 65 karton cigarettát találtak.

Hétfő este ugyancsak az M70-esen bukott le egy bolgár állampolgár, aki autójában 81 karton cigarettát akart külföldre csempészni. A sajtóreferens hozzátette: a pénzügyőrök a csaknem hétmillió forint értékű cigarettát és a csempészetre használt személyautókat is lefoglalták. Költségvetési csalás bűncselekményének gyanúja miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál, de jövedéki eljárást is indítottak, amelynek során összesen mintegy hétmillió forint jövedéki bírságot szabtak ki.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

John Doe, 2020. március 29.

Szüksége van hitelre? Ne aggódjon többé, vegye fel a kapcsolatot a certifiedloanlenders@gmail.c...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza