Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Afrikai színvonalú utak Ukrajnában

MTI, 2013. március 04. - hétfő 14:01
Címkék: Ukrajna, úthálózat, felmérés
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Ukrajna bekerült a világ tíz legrosszabb minőségű útjaival rendelkező ország közé, egy nemzetközi felmérés szerint jelenleg egy szinten van a nyugat-afrikai Gabonnal - írta hétfőn az ukrán internetes média.


A Gazdasági Világfórum (World Economic Forum) szakértői 144 országból Ukrajnát a 137. helyre tették az autóutak minősége szempontjából. Az ország a 7-es skálán mindössze 2,3 pontot kapott. Magyarország a 69. a listán.

A Liga Novosztyi hírportál szerint szinte csak a világ azon országaiban rosszabb a helyzet az ukrajnainál, ahol nincsenek aszfaltozott utak.

englishrussia.com

Az ukrán autósok is zúgolódnak a kátyús utak miatt, amely már a főváros, Kijev több kerületében is veszélyessé teszi a közlekedést, és komoly anyagi károkat szenvednek miatta a gépkocsi-tulajdonosok. A kátyúzás minőségével is elégedetlenek az ukrán autósok.

A tisztségviselők ugyanakkor az idei tél extrém időjárásával, a hirtelen bekövetkezett nagymértékű hőmérséklet-ingadozásokkal magyarázzák az ukrajnai utak ennyire rossz állapotát.

Mikola Azarov miniszterelnök egy tévéinterjúban kifejtette, hogy az utak karbantartása, javítása évente 60-100 milliárd hrivnyába (7,5-12,5 milliárd dollárba) kerül az államnak. Hozzátette, hogy a kormány előtt álló egyik legnagyobb feladat a Kijev-Odessza autóút teljes felújítása. Azt viszont nem mondta, hogy ehhez mikor látnak hozzá.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Sanchez, 2020. június 06.

Ha sürgõs hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor 3000 és 80 000 000 doll...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza