Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Afrikai színvonalú utak Ukrajnában

MTI, 2013. március 04. - hétfő 14:01
Címkék: Ukrajna, úthálózat, felmérés
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Ukrajna bekerült a világ tíz legrosszabb minőségű útjaival rendelkező ország közé, egy nemzetközi felmérés szerint jelenleg egy szinten van a nyugat-afrikai Gabonnal - írta hétfőn az ukrán internetes média.


A Gazdasági Világfórum (World Economic Forum) szakértői 144 országból Ukrajnát a 137. helyre tették az autóutak minősége szempontjából. Az ország a 7-es skálán mindössze 2,3 pontot kapott. Magyarország a 69. a listán.

A Liga Novosztyi hírportál szerint szinte csak a világ azon országaiban rosszabb a helyzet az ukrajnainál, ahol nincsenek aszfaltozott utak.

englishrussia.com

Az ukrán autósok is zúgolódnak a kátyús utak miatt, amely már a főváros, Kijev több kerületében is veszélyessé teszi a közlekedést, és komoly anyagi károkat szenvednek miatta a gépkocsi-tulajdonosok. A kátyúzás minőségével is elégedetlenek az ukrán autósok.

A tisztségviselők ugyanakkor az idei tél extrém időjárásával, a hirtelen bekövetkezett nagymértékű hőmérséklet-ingadozásokkal magyarázzák az ukrajnai utak ennyire rossz állapotát.

Mikola Azarov miniszterelnök egy tévéinterjúban kifejtette, hogy az utak karbantartása, javítása évente 60-100 milliárd hrivnyába (7,5-12,5 milliárd dollárba) kerül az államnak. Hozzátette, hogy a kormány előtt álló egyik legnagyobb feladat a Kijev-Odessza autóút teljes felújítása. Azt viszont nem mondta, hogy ehhez mikor látnak hozzá.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mária Ádám, 2020. február 16.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Lázár István, 2020. február 14.

Mi 2019.10.28-án rendeltünk telje nyílás záró cserét, a mai napi semmi, csak ígérgetések ...

Ablakcsere buktatókkal

Mr Mito, 2020. február 11.

Né hígyjél té Richard Cosmos, mivel ő égy csáló gázfickó, átkoz tégéd éső szél vihá...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza