Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Illegális tűzijáték-lerakat Kiskunfélegyházán

MTI, 2013. február 27. - szerda 11:21
Címkék: tűzijáték, NAV
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Illegális tűzijáték-lerakatot találtak a pénzügyőrök egy kiskunfélegyházi háznál, az ingatlanon több mint ötszáz doboz pirotechnikai eszközt, valamint csaknem négyezer írható CD-t és DVD-t foglaltak le - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-vel.


Némedi Varga Éva, a NAV Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense elmondta: a napokban tartott ellenőrzés során a tulajdonos személygépkocsijából 354 doboznyi, majd a ház garázsából további 190 doboznyi, különböző méretű és fajtájú tűzijáték került elő. A garázsban emellett 3815 írható CD-t és DVD-t is találtak, amelyekre a hordozói díjat nem fizették meg.

NAV

Az eljárás során az ott lakó, magyar állampolgárságú férfi úgy nyilatkozott, hogy a tűzijátékokat, valamint az adathordozókat Lengyelországban vásárolta, és azért hozta Magyarországra, hogy értékesítse.

NAV

A pénzügyőrök az előkerült, több százezer forint piaci értékű pirotechnikai eszközt, valamint a CD-ket és a DVD-ket lefoglalták. A tulajdonos ellen a kiskunfélegyházi rendőrkapitányság munkatársai polgári felhasználású robbanóanyaggal és pirotechnikai termékekkel kapcsolatos szabálysértés, míg a pénzügyi nyomozók szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértése vétség elkövetése miatt indítottak eljárást - tette hozzá a szóvivő.

NAV


Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza