Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Illegális tűzijáték-lerakat Kiskunfélegyházán

MTI, 2013. február 27. - szerda 11:21
Címkék: tűzijáték, NAV
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Illegális tűzijáték-lerakatot találtak a pénzügyőrök egy kiskunfélegyházi háznál, az ingatlanon több mint ötszáz doboz pirotechnikai eszközt, valamint csaknem négyezer írható CD-t és DVD-t foglaltak le - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-vel.


Némedi Varga Éva, a NAV Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense elmondta: a napokban tartott ellenőrzés során a tulajdonos személygépkocsijából 354 doboznyi, majd a ház garázsából további 190 doboznyi, különböző méretű és fajtájú tűzijáték került elő. A garázsban emellett 3815 írható CD-t és DVD-t is találtak, amelyekre a hordozói díjat nem fizették meg.

NAV

Az eljárás során az ott lakó, magyar állampolgárságú férfi úgy nyilatkozott, hogy a tűzijátékokat, valamint az adathordozókat Lengyelországban vásárolta, és azért hozta Magyarországra, hogy értékesítse.

NAV

A pénzügyőrök az előkerült, több százezer forint piaci értékű pirotechnikai eszközt, valamint a CD-ket és a DVD-ket lefoglalták. A tulajdonos ellen a kiskunfélegyházi rendőrkapitányság munkatársai polgári felhasználású robbanóanyaggal és pirotechnikai termékekkel kapcsolatos szabálysértés, míg a pénzügyi nyomozók szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértése vétség elkövetése miatt indítottak eljárást - tette hozzá a szóvivő.

NAV


Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

pluscredit, 2019. augusztus 22.

Jó reggelt kívánok.
Pénzhitelekre volt szükség az egyének között, hogy megbirkózzan...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

pluscredit, 2019. augusztus 22.

Jó reggelt kívánok.
Pénzhitelekre volt szükség az egyének között, hogy megbirkózzan...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Valeria Marco, 2019. augusztus 21.

A nevem Valeria Marco, 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés