Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

MTI, 2013. január 25. - péntek 11:01
Címkék: gázóra, feltötlés
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A Relay és Inmedio egyes hírlapüzletekben is megvásárolható januártól a feltöltő kód az EDF DÉMÁSZ előrefizetős villanyóráihoz - tájékoztatta az áramszolgáltató pénteken az MTI-t.


Az EDF DÉMÁSZ szolgáltatási területén hatezernél is több előre fizetős mérő van, és ez a szám hónapról hónapra nő. Korábban csak az ügyfélszolgálati irodákban vásárolhatták meg a fogyasztók azt a feltöltő kódot, amelynek segítségével az előre kifizetett villamos energia árának megfelelően vehették igénybe az áramszolgáltatást. A januárban bevezetett Elektronkártya megkönnyíti a vásárlást, mert tartalmazza a gyors azonosításhoz szükséges ügyféladatokat.

delmagyar.hu

A vásárlásra a Relay és Inmedio lánc egyes hírlapüzleteiben, illetve több újságpavilonjaiban is lehetőség van. Az ügyfelek az EDF DÉMÁSZ Elektronkártya emblémával ellátott üzletekben található terminálokon keresztül vásárolhatják meg feltöltő kódjukat.

A feltöltő kód vásárlás minimális összege 2500 forint. A szolgáltatást az is igénybe veheti, akinek lejárt tartozása van. Esetükben a minimális befizetés - a tartozás nagyságrendjétől függően - 3333 vagy 5000 forint. A hatályos jogszabályok alapján a befizetés 25 vagy 50 százalékát az áramszolgáltató a hátralék csökkentésére fordítja. Amennyiben az ügyfélnek nincs tartozása és folyószámlájára egyéb befizetés - például önkormányzati támogatás - érkezik, akkor azt a rendszer automatikusan figyelembe veszi, és kódvásárláskor hozzáadja a befizetett összeghez - áll az EDF DÉMÁSZ közleményében.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Tóth Éva, 2020. március 27. - péntek 16:15

Kovács Genovéva, 2019. július 07. - vasárnap 11:38

vásárlás

palinkas jozsefne, 2019. június 11. - kedd 10:46

Az uzletemben szeretnek villanyora feltoltessel es telefonfeltoltessel is foglalkozni. Hova forduljak? Tanacsot szeretnek kerni

Mesterné Judit, 2019. február 07. - csütörtök 18:35

Tisztelt Eon ! Örülnék ha a feltöltőkártyát Benzinkutakon is lehetne venni, mert sokszor előfordul hogy az újságos a Tescoba 6 kor bezár és nem lehet máshol megvenni a kártyát.este 8 kor elmegy a villany ,és télen füteni sem lehet. Zalaegerszeg.Köszönöm.

Bakos Mária, 2016. július 29. - péntek 12:26

Tisztelt Fogyasztó társaim. Nekem az lenne a problémám, hogy ezzel az óra tipussal vettel lakást. A tulajdonos nem használta ezért nem tudta megmondani hogyan töltsem fel, mit üssek be. Sajnos, hogy megveszem előre az áramot nem tudok vele mit kezdeni. Köszönöm a segítséget!!!

Hajdu László, 2015. április 10. - péntek 14:40

Igaza van Trencsenyi Mihálynak! Egy mobiliikáció so applikació sokal kényelmesebb és rugalmasabb lenne! Vagy bank ATM-en keresztül!

Trencsenyi Mihaly, 2014. október 24. - péntek 16:09

Az addig oke hogy raszorultam sajat hibaim miatt erre a feltoltokartyas izere, de valaki arulja mar el mi a teendo ha egy isten hata mogotti telepulesen lakom es pittyeg ez a szajbaba..ott ora. 4napos unnep van, az eon zarva, meg szerintem minden ahol tolteni lehetne. Mivel nem vagyok idojos, en azt gondoltam kihuzom hetfoig. (Ma pentek van) Kedden este meg 18fok volt, ma viszont napkozben is csak 6. Ha mar egyszer kitalalta valaki az elore fizeto kartyat, arra miert nem gondolt hogy lehetnek rendhagyo korulmenyek is. Miert nem lehet interneten keresztul tolteni ezt a fost, vagy benzinkutakon? 21szazad mi? Vagy miert nincs egy mobil applikacio ilyen esetekre? Csak annyi lenne hogy levonnatok az egyenlegembol, majd sms-ben a kodot. Aahhh nem is idegesitem magam...

Szemes Gáborné, 2014. június 30. - hétfő 11:47

Szentlőrincen miért nem lehet feltölteni a mérőt? Kedden és pénteken van csak ügyfélfogadás,de az is igen körülményes. Se Királyegyháza,se Szabadszentkirályon nem lehet feltölteni,ami közel van,csak a TESCO,lehet biciklivel: kb. 1 óra,mivel autónk nincs. Jó lenne ez ügy intézkedni

Kommentek

John Doe, 2020. március 29.

Szüksége van hitelre? Ne aggódjon többé, vegye fel a kapcsolatot a certifiedloanlenders@gmail.c...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza