Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Löszfalakat erősítenek meg Tolnában

MTI, 2013. január 17. - csütörtök 09:01
Címkék: löszfal, Tolna megye,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Csaknem egymilliárd forintos beruházással erősítenek meg omlásveszélyes Duna-menti partfalakat három Tolna megyei településen, a munkálatok várhatóan az idén megkezdődnek.


Dunaföldvár 394 millió, Bölcske 346 millió, Paks pedig 209 millió forint uniós támogatást nyert el a partfal-stabilizációhoz, a megítélt összeg a beruházások 95 százalékát fedezi.

-

Dunaföldváron a Kálvária-hegy és a Hősök tere mögötti magaspart stabilizálását végzik el - mondta Horváth Zsolt (független) polgármester az MTI-nek. A beruházás lakótelkek és lakóházak védelmét szolgálja, utak és vízelvezetők is épülnek, a kivitelezés a tervek szerint 2013 nyarán indulhat - tette hozzá.

Pakson, ahol 2012-ben 340 millió forintos uniós projekt keretében a Deák Ferenc utca mögött erősítettek meg egy partfalszakaszt, 2014. július végéig a Petőfi és a Csárda utca mögött húzódó partfalat stabilizálják. Bölcskén a Lomb utca vonalán húzódó partfalat erősítik meg több mint száz ingatlan védelmében.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Dobbs, 2018. május 23.

Vannak pénzügyi nehézségei? HA IGEN! Vegye fel a kapcsolatot a Dobbs Finance and Mortgages Limit...

Telefonok a szervizben

Mehmet Hakan, 2018. május 22.

Kadri Zoltan vagyok, kölcsönöket kínálunk magánszemélyeknek és cégeknek, akik sürgős köl...

Emeltdíjas telefonszám álláshirdetésekben

Trust Fund, 2018. május 22.

Voltál már keresni, hogy hová kölcsönt kapj 3% -os diszkontrátával? nem tudott hitelt szerezn...

Évi egy fogkefe

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés