Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Havazás - Szinte minden járat késik

MTI, 2013. január 14. - hétfő 10:01
Címkék: havazás, vonat, busz, villamos, késés
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A havazás miatt a 17-es és 19-es villamos egyáltalán nem jár, az 1-es pedig rövidített útvonalon közlekedik. Több busz sem jár - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn. A BKK azt kéri: aki a felszíni közlekedést venné igénybe - és megteheti -, egyáltalán ne induljon útnak.


BKV

A BKK Facebook-oldalán azt írták, a havazás miatt fennakadások vannak az 59-es és a 61-es villamos vonalán is. A 22-es, a 128-as, a 155-ös és a 160-as autóbusz jelenleg balesetek miatt egyáltalán nem közlekedik - tették hozzá.

A budai hegyvidék autóbuszjáratai jelentős késésekkel, fennakadásokkal közlekednek. Rövidített útvonalon jár a 34-es, a 39-es, az 53-as, az 58-as, a 65-ös, a 102-es, a 106-os, a 112-es, a 129-es, a 137-es, a 149-es, a 150-es, a 161A, a 165-ös, a 237-es, a 250-es busz.

Szinte minden járat 15-30 perces késéssel közlekedik - írták.

A HÉV-ek, a metrók és a 4-es, illetve a 6-os villamosok menetrend szerint járnak.

A társaság folyamatosan megjelenteti a legfrissebb információkat a Facebook-oldalán, a http://www.facebook.com/bkkbudapest internetcímen.

A BKK reggel 9:45-ös közleménye szerint ismét közlekedik Budapesten az 1-es és az 51-es villamos, a 17-es azonban továbbra sem jár. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) alternatív járatok igénybevételét javasolja.

A BKK a Facebook-oldalán közölte: a 17-es villamos helyett a 86-os, a 160-as vagy a 260-as buszt, illetve a szentendrei (5-ös) HÉV-et vehetik igénybe az utasok.

A 149-es busz nem közlekedik, a 141-es pedig ismét eredeti útvonalán jár. A Gazdagréti úton fennakadások vannak, ezért az ott közlekedő 153-as busz terelve, a Rétköz utcán közlekedik. A 8-as busz továbbra sem tud a Hegyalja úton közlekedni, a Sasadi út-Budaörsi út útvonalra terelve jár.

A 29-es autóbusz Hűvösvölgy felől csak a Pasaréti térig, a Szentlélek tér felől csak a Kolosy térig jár. A 111-es autóbusz a 11-es járat vonalára terelve jár. A 112-es busz az Urániától csak az Apor Vilmos térig tud felmenni, a 141-es busz terelt útvonalon közlekedik, a Háros utcán keresztül.

MÁV


A havazás miatt a vonatok váltóállítási gondok miatt egyre több vonalon késnek .

A Budapest-Székesfehérvár, a Budapest-Pusztaszabolcs, a Budapest-Lajosmizse, a Budapest-Cegléd, a Budapest-Hatvan és a Budapest-Veresegyház-Vác vonalon 20-40 perc közötti késéssel kell számolniuk az utazóknak - közölte a Mávinform hétfő reggel az MTI-vel.

Az ország nyugati és középső részén az intenzív havazás és az ónos eső miatt több vonalon váltóállítási problémák okoznak fennakadásokat a vasúti közlekedésben - olvasható a közleményben.

A MÁV Zrt. a forgalmasabb állomásokon megemelt létszámú személyzettel tisztítja a váltókat. A váltófűtő berendezések a maximumon működnek, de a folyamatos havazás és a vonatok okozta menetszél miatt minden vonat után újra kell tisztítani a váltókat - írták.


Ferihegy


A havazás és a szél miatt a budapesti Liszt Ferenc-repülőtér két futópályája közül csak az egyiket használhatják a repülők, egy ideig mindkét pálya zárva volt - közölte Hardy Mihály, a Budapest Airport vállalati és közkapcsolati igazgatója.

A reggeli járatok el tudtak menni, de utána körülbelül fél órára a hó eltakarítása miatt az 1-es pályát is le kellett zárni - mondta Hardy Mihály.

Közölte, a takarítás idejére két repülőgépnek várakoznia kellett a légtérben, egy járat pedig kitérő reptérre, Temesvárra repült.

Hardy Mihály elmondta, a két párhuzamos futópálya közül az 1-es van nyitva, erről indulhatnak és erre érkezhetnek a repülőgépek. Ez a pálya várhatóan folyamatosan nyitva lesz.

A flightradar24.com radarképe szerint a légtérben kellett várakoznia a Tarom bukaresti, a Brussels Airlines brüsszeli, az El Al Tel avivi, és a Germanwings stuttgarti és kölni járatának is.

A repülőjáratok késéssel közlekednek.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Theresa Oliver, 2019. március 20.

Én Theresa Oliver vagyok. de USA-ban élek, Néhány hónappal ezelőtt pénzügyileg feszült volt...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Ratman, 2019. március 18.

Nem ajánlom Richard Cosmos urat (se), nem túl sok hitelt küld :D...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

Váradi Tibor Attila, 2019. március 17.

Tisztelt Tulajdonos(ok)!

Szeretnék Önökkel beszélni benzines autó elektromosra v...

Alakítsd elektromossá az autód!

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés