Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Elfogták a nagy juharsziruplopás elkövetőit

MTI, 2012. december 19. - szerda 09:01
Címkék: juharszirup, rablás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Biztonságosabb vált a világ juharszirup-ellátása, miután egy Észak-Amerika nagy részére kiterjedő hajtóvadászat során elfogták az augusztusi nagy kanadai juharsziruplopás tetteseinek egy részét és visszaszerezték az 5 ezer tonnás zsákmány kétharmadát.


A québeci rendőrség keddi bejelentése szerint nagyszabású nyomozás eredményeként három személyt letartóztattak, további öt gyanúsított ellen elfogatóparancsot adtak ki, és visszaszerezték a 20 millió dollárt érő zsákmány kétharmadát, 3400 tonna juharszirupot.

A nagy feltűnést keltő, szokatlan bűncselekményt rutinellenőrzés során fedezték fel egy Montréaltól északra fekvő gigantikus juharszirupraktárban.

A nagy szakértelemmel végrehajtott lopásra talán az késztette a tolvajokat, hogy a szokatlanul enyhe tavalyi tél miatt gyenge volt a termés, és magasba szökött a szerte Észak-Amerikában kedvelt édesítőszer ára.

A juharszirupot főleg palacsinta és gofri ízesítésére használják, de számos más élelmiszerben is alkalmazzák adalékként.

A lopás miatt azért "került veszélybe" a világ juharszirup-utánpótlása, mert a világtermelés 75 százalékát a kanadai Québec tartomány adja.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Magosin Dezső, 2012. december 28. - péntek 07:58

A különbözó ingatlanhirdetési portálokon meghirdetett Eladó Dömsödi házamra, az elmúlt fél évben több Új Zélandi és Nigériai érdeklődő volt, természetesen mindegyik nem az ingatlanra, hanem a bankszámla számomra volt kiváncsi. Hirdetők vigyázzatok ! CSALÓK!!!

Kommentek

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza