Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Nem kapcsol ki az E.ON sem az ünnepek alatt

MTI, 2012. december 12. - szerda 10:31
Címkék: E.ON, energia, áram, kikapcsolás, számla
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Felfüggeszti a számlatartozások miatti kikapcsolásokat december 20. és január 7. között E.ON csoport, mind az áram-, mind a gázszolgáltatást igénybe vevő lakossági ügyfeleinél - tájékoztatta a társaság szerdán az MTI-t.


A vállalatcsoport ezzel kíván hozzájárulni ahhoz, hogy a karácsony és szilveszter körüli ünnepi időszak a hátrányos helyzetű ügyfelei számára is békésen telhessen - közölték.

A kikapcsolások időszakos felfüggesztése azokra a lakossági ügyfelekre vonatkozik, akik az E.ON Energiaszolgáltató Kft.-vel állnak szerződéses viszonyban, a moratórium a más energiakereskedővel szerződött, illetve a nem lakossági ügyfelek esetében nem érvényes - hívta fel a figyelmet az E.ON.

mti

A Tigáz a december 21. és január 2. közötti időszakban függeszti fel a lejárt tartozások miatt a gázszolgáltatás kikapcsolását lakossági ügyfeleinél. A társaság hétfői tájékoztatása szerint bár a vállalatnak igen nagy a kinnlevősége és a hatvan napot meghaladó tartozások száma, az ünnepek alatt egyetlen család otthonát sem fogják fűtés nélkül hagyni.

Az EDF Démász a múlt héten közölte, hogy december 20. és január 6. között nem kapcsolja ki az áramot azoknál a lakossági ügyfeleinél, akiknek számlatartozásuk van. Hozzátették: a nehéz anyagi körülmények között élő családok védelmében meghirdetett kikapcsolási moratórium nem vonatkozik a nem lakossági ügyfelekre, és azokra sem, akik más energiakereskedővel szerződtek.

Giró-Szász András kormányszóvivő korábban közölte, hogy október 15. és április 15. között, a fűtési szezon ideje alatt egyes közfeladatot ellátó állami és önkormányzati intézményeket - szociális, gyermekjóléti, gyermekvédelmi, egészségügyi és közoktatási intézményeket - tilos kikapcsolni az energia-, így a gáz-, a hő- és az áramszolgáltatásból.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

egy fogyasztó, 2013. január 10. - csütörtök 18:02

Igenis kikapcsolták minden megkérdezés nélkül.Nem számított nekik,hogy mennyi élelmiszer romlott meg!Mondta ismerősöm,hogy otthon sem volt és mire hazament áram nélkül maradt. Ennyire lehet dicsőíteni az E.ont!EMBERSÉGESEK!Se fűtése,se világítása! Vissza az ÓKORBA!Már így élünk ebben a letiport sanyarú országban? Sajnos a kisembert még az ág is húzza!Panasz elutasítva!

panaszos, 2012. december 19. - szerda 16:08

Messzemenőleg nem így van! Az ismerősöm ma kapott egy felszólítót,melyben már az E.ON ügyvédje követel 8 napon belül 150 ezer nyolcszáz forintot egy összegben. Ha nem fizeti ki,akkor megszüntetik a szolgáltatást azonnal.És végrehajt!Miből mikor a segély havonta jár és 28 ezer pár száz forint! Ezek nem ezen a földön élnek?Aztán mikor a havidíjak ki vannak fizetve,csak el írták az óra állást és nem rendeződött neki a mai napig.Segélyből fizesse a szükséges vizsgálási díjakat? Hogyan? Ha lopta volna az áramot,nem lenne fogyasztása sem!De nem lehet nekik megmagyarázni! Őket is a jutalék hajtja? Hol a moratórium betartása?Lehet panaszkodni? Kinek? Elutasították az összes panaszt eddig!Pedig a MUNKAÜGY LE IS IGAZOLTA,HOGY SEGÉLYEN KÍVÜL NINCS JÖVEDELME ! Őket ezek szerint ez sem érdekli,akkor miről beszélünk?!!!!!!!!!!

panaszos, 2012. december 13. - csütörtök 14:24

Ha így lenne,akkor a kikapcsolási felszólítót miért küldték ki? Kik ezek,hogy átverjék az embert?Vagy a törvény rájuk nem érvényes? Éves elszámolású ráadásul,de ez őket nem érdekli.Mindenáron ki akarják kötni,mert az EOS Behajtójuktól is rejtett számú telefonon fenyegetően közölte egy hölgyike.Nekik ebből van a pénzük.Ki is küldték a levelet !

Kommentek

John Doe, 2020. március 29.

Szüksége van hitelre? Ne aggódjon többé, vegye fel a kapcsolatot a certifiedloanlenders@gmail.c...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza