Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Oldtimer kocsikat újít fel a MÁV

MTI, 2012. december 06. - csütörtök 09:01
Címkék: MÁV, kocsi, felújítás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Az idén 40 darab, 40-50 éves személykocsit modernizál 220 millió forintból a MÁV-Start, a következő egy-két évben összesen 300 kocsi újul meg, amelyeket a Budapest környéki elővárosi forgalomban használnak majd - mondta Ungvári Csaba, a társaság vezérigazgatója szerdán sajtótájékoztatón Budapesten.


Az átalakítást a MÁV-Gépészet szolnoki telephelyén végzik az év közepe óta, ahol 2008 óta modernizálnak régi személykocsikat - mondta a felújított Fecske nevű kocsikat bemutatva Csépke András, a MÁV-Start üzemeltetési igazgatója.

Jövő év első felében teljesül az utasok igénye: minden InterCity és elővárosi vonatban ingyen lehet internetezni - tette hozzá.

-

Az utasok problémáit a nyáron mérte fel a MÁV-Start, 6 ezer, a jegyvizsgálók által kiosztott, és 43 ezer, a cég honlapján kitöltött kérdőívet értékeltek - mondta Zaránd György értékesítési igazgató.

A felmérés szerint a szolgáltatásokkal legjobban a 65 év feletti utasok elégedettek, míg a 15-26 év közti korosztály a legkritikusabb, pedig ez utóbbiakra épít leginkább a társaság - tette hozzá az értékesítési igazgató. Az 5 pontos skálán a jegyvizsgálók munkája érte el a legjobb helyet 4,1 ponttal, a járatok pontossága 3, a mellékhelyiségek tisztasága 2,4 pontot kapott.

A régi kocsik felújításánál az értékeléseket is figyelembe veszi a MÁV Start. Ezeknek a belső borítását lebontják és könnyen tisztán tarthatóvá cserélik, új, kopásálló szövettel borított üléseket és zárt rendszerű WC-ket szerelnek be, az ablakok pedig hő- és hangvédő fóliát kapnak. Növekszik a kerékpártárolók befogadóképessége is.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza