Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Oldtimer kocsikat újít fel a MÁV

MTI, 2012. december 06. - csütörtök 09:01
Címkék: MÁV, kocsi, felújítás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Az idén 40 darab, 40-50 éves személykocsit modernizál 220 millió forintból a MÁV-Start, a következő egy-két évben összesen 300 kocsi újul meg, amelyeket a Budapest környéki elővárosi forgalomban használnak majd - mondta Ungvári Csaba, a társaság vezérigazgatója szerdán sajtótájékoztatón Budapesten.


Az átalakítást a MÁV-Gépészet szolnoki telephelyén végzik az év közepe óta, ahol 2008 óta modernizálnak régi személykocsikat - mondta a felújított Fecske nevű kocsikat bemutatva Csépke András, a MÁV-Start üzemeltetési igazgatója.

Jövő év első felében teljesül az utasok igénye: minden InterCity és elővárosi vonatban ingyen lehet internetezni - tette hozzá.

-

Az utasok problémáit a nyáron mérte fel a MÁV-Start, 6 ezer, a jegyvizsgálók által kiosztott, és 43 ezer, a cég honlapján kitöltött kérdőívet értékeltek - mondta Zaránd György értékesítési igazgató.

A felmérés szerint a szolgáltatásokkal legjobban a 65 év feletti utasok elégedettek, míg a 15-26 év közti korosztály a legkritikusabb, pedig ez utóbbiakra épít leginkább a társaság - tette hozzá az értékesítési igazgató. Az 5 pontos skálán a jegyvizsgálók munkája érte el a legjobb helyet 4,1 ponttal, a járatok pontossága 3, a mellékhelyiségek tisztasága 2,4 pontot kapott.

A régi kocsik felújításánál az értékeléseket is figyelembe veszi a MÁV Start. Ezeknek a belső borítását lebontják és könnyen tisztán tarthatóvá cserélik, új, kopásálló szövettel borított üléseket és zárt rendszerű WC-ket szerelnek be, az ablakok pedig hő- és hangvédő fóliát kapnak. Növekszik a kerékpártárolók befogadóképessége is.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

pluscredit, 2019. augusztus 22.

Jó reggelt kívánok.
Pénzhitelekre volt szükség az egyének között, hogy megbirkózzan...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

pluscredit, 2019. augusztus 22.

Jó reggelt kívánok.
Pénzhitelekre volt szükség az egyének között, hogy megbirkózzan...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Valeria Marco, 2019. augusztus 21.

A nevem Valeria Marco, 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés