Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Kikapcsolási moratóriumot hirdet a Démász

MTI, 2012. december 05. - szerda 09:01
Címkék: Démász, gáz, moratórium
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Az EDF Démász december 20. és 2013. január 6. között azoknál a lakossági ügyfeleinél sem kapcsolja ki az áramot, akiknek számlatartozásuk van - közölte a szolgáltató kedden az MTI-vel.


Hozzátették: a nehéz anyagi körülmények között élő családok védelmében meghirdetett kikapcsolási moratórium nem vonatkozik a nem lakossági ügyfelekre, és azokra sem, akik más energiakereskedővel szerződtek.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Matus László, 2014. december 19. - péntek 06:45

Ha tavasz óta nem rendezte, és nem járt utána- akkor már ne is haragudjon- megérdemli!

Bódán Zsolt, 2014. december 18. - csütörtök 23:23

Mi december 17-én arra mentünk haza két kisgyerekkel, hogy nincs áram a lakásunkban. Érdekes helyzet volt… Kiderült, hogy mintegy 7000 forintnyi számlatartozás okán kapcsolta ki a Démász. A tartozás még tavasszal keletkezett, amikor az addigi csekkes fizetés helyett csoportos beszedésre váltottam.Egy hónap elcsúszott, én úgy gondoltam már azt is leemelték a számlámról, ők nem… Azóta is minden számlám rendezve van, egyébként. Állítólag ajánlott levélben küldtek értesítést, ami hozzánk sajnos nem jutott el. Mikor telefonon érdeklődtem, azt a választ kaptam, hogy az nem számít, ha én bármilyen ok miatt nem tudtam átvenni, csak az hogy ők küldtek. Utána már jöhet a kapcsolás (gyorsan, még a PR moratórim előtti napon!.) Mi tényleg nem tudtunk a dologról és eléggé meglepetésként ért, mint a számláit egyébként becsületesen rendező fogyasztót. A mai világban, úgy, hogy a telefonszámom és e-mail címem is meg van adva a DÉMÁSZ-nak, ne lehetne elérni esetleg egy ‘ilyen hatalmas összeg” kapcsán az embert, és felhívni rá a figyelmét, hogy mire számítson, hát legalább is nem az ügyfélbarát kategória. Ezek alapján számomra “kicsit” álságosnak tűnik a DÉMÁSZ moratóriuma. Amúgy plusz 17000 ft visszakapcsolási díjért (a tartozásom két és félszerese) vissza is kapcsolták az áramot. Az embernek olyan érzése van, hogy egy rendesen fizető ügyféllel ezt is meg lehet tenni, úgyis fizet (nem csak a tartozását, pluszt is) Bizonyára a Démásznak jobban hiányzik ez a kis plusz karácsonyra, mint a két kicsinknek… Legyenek vele boldogok!

egy fogyasztó, 2012. december 05. - szerda 17:03

Az E.On meg kiküldözgeti a felszólítókat,mert a ( EOS behajtó cég) a zaklatott ügyfelektől ki akarja csikarni mindenáron a pénzeket!Ma is zaklattak rejtett számú telefonokon.Sokszor leírták már,hogy ezeknek nem parancsol senki,mert felrúgják a kormány döntéseit is!Akkor hol van a moratórium?

Kommentek

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

Hanga, 2020. március 26.

Név szerint Hanga vagyok, és Szegeden élek, annyira tele vagyok boldogsággal és örömmel, szer...

Autóhitelek válságos szemmel

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza