Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

BKK: csak kisebb hibák vannak az Alstom-szerelvényekkel

MTI, 2012. december 05. - szerda 13:01
Címkék: Alstom, BKK, BKV,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerint csak kisebb, "gyermekbetegségnek" számító hibák vannak az Alstom-szerelvényekkel, amelyek folyamatosan lépnek üzembe a 2-es metróvonalon.


A BKK szerdán honlapján azt közölte, egy új típus esetében mindig akadnak olyan kisebb hibák, amelyek csak a forgalomban, valós terhelés mellett mutatkoznak meg. Így volt ez például a Combino villamosok esetében is. Az Alstomnál eddig felmerült hibák kisebb, könnyen kezelhető rendellenességek.

Közölték, a BKV számított arra, hogy ilyen problémák előfordulnak majd a kezdeti időszakban, egy új típus beállításánál ez természetes és fontos üzemeltetési tapasztalatot jelent. A hibákról a BKV tájékoztatja az Alstomot, aki köteles ezeket garanciában kijavítani.

Az eddigi tapasztalatok szerint az utastájékoztató rendszer és a vezérlés hibásodik meg a legtöbbször, ezek a rendszer újraindításával megszüntethetők, de végleges megoldást csak a vezérlő szoftver módosítása jelenthet, ezt viszont csak a teljes flottára vonatkozó tapasztalatok birtokában érdemes végrehajtani - közölték.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

Hanga, 2020. március 26.

Név szerint Hanga vagyok, és Szegeden élek, annyira tele vagyok boldogsággal és örömmel, szer...

Autóhitelek válságos szemmel

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza