Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Drágul a tömegközlekedés Sopronban

MTI, 2012. november 30. - péntek 13:31
Címkék: tömegközlekedés, Sopron
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Hat százalékkal drágul január elsejével Sopronban a tömegközlekedés - döntött csütörtöki ülésén a megyei jogú város közgyűlése.


A dokumentumban négy változat szerepelt: ezek egyike szerint változatlanul hagynák, a másik kettő szerint pedig négy vagy tíz százalékkal emelnék a díjakat. Emelés nélkül a városházának bruttó 78,8 millió forinttal kellett volna hozzájárulnia a szolgáltató, a Kisalföld Volán költségeihez: ez az összeg négyszázalékos emelésnél 59,8, tízszázalékos díjnövekedés esetén pedig 45,5 millió forint lett volna.

A végül elfogadott megoldás mellett a városnak 47,1 millió forinttal kell jövőre hozzájárulnia a költségekhez. Mind a négy forgatókönyv azonos futásteljesítménnyel és 41,2 millió forintos normatív állami támogatással számol.

A közgyűlés határozott arról is, hogy a 2014 első napjával kezdődő hat esztendőre pályázatot ír ki a szolgáltatásra. A döntéshozatal feltételeiről csupán annyit határoztak meg, hogy "az összességében legelőnyösebb ellenszolgáltatást" kínálóval kell szerződést kötni.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Barcsák Lászlóné, 2019. június 16.

Azt szeretném tudni, hogy lehet egy hirdetett üzletet ellenőrizni hogy valóban nem piramissal ke...

MLM vagy piramisjáték?

Mr. Richard Cosmos, 2019. június 15.

Jó napot,

Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az ...

Menekülés a UPC-től

Mr. Richard Cosmos, 2019. június 15.

Jó napot,

Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az ...

Menekülés a UPC-től

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés