Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Drágul a tömegközlekedés Sopronban

MTI, 2012. november 30. - péntek 13:31
Címkék: tömegközlekedés, Sopron
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Hat százalékkal drágul január elsejével Sopronban a tömegközlekedés - döntött csütörtöki ülésén a megyei jogú város közgyűlése.


A dokumentumban négy változat szerepelt: ezek egyike szerint változatlanul hagynák, a másik kettő szerint pedig négy vagy tíz százalékkal emelnék a díjakat. Emelés nélkül a városházának bruttó 78,8 millió forinttal kellett volna hozzájárulnia a szolgáltató, a Kisalföld Volán költségeihez: ez az összeg négyszázalékos emelésnél 59,8, tízszázalékos díjnövekedés esetén pedig 45,5 millió forint lett volna.

A végül elfogadott megoldás mellett a városnak 47,1 millió forinttal kell jövőre hozzájárulnia a költségekhez. Mind a négy forgatókönyv azonos futásteljesítménnyel és 41,2 millió forintos normatív állami támogatással számol.

A közgyűlés határozott arról is, hogy a 2014 első napjával kezdődő hat esztendőre pályázatot ír ki a szolgáltatásra. A döntéshozatal feltételeiről csupán annyit határoztak meg, hogy "az összességében legelőnyösebb ellenszolgáltatást" kínálóval kell szerződést kötni.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

sara, 2019. október 15.

Üdv mindenkinek!
Sara vagyok, jelenleg Tata-ban él. Magyarországon özvegy vagyok, két gy...

Évi egy fogkefe

Helena Robert, 2019. október 15.

A nevem Helena Robert, néhány hónappal ezelőtt nagy szükségem volt hitelre, de csalás és ves...

Nincs tartozásom, de feketelistán vagyok...

Norbert , 2019. október 15.

Helló, Norbert vagyok, pénzügyi válságban van? mivel hazámban jelenleg pénzügyi válság va...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés