Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Vizsgálják a UPC szerződésmódosításait

MTI, 2012. november 22. - csütörtök 17:01
Címkék: UPC, szerződés
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Személyes egyeztetést kezdeményezett a UPC tájékoztató levelével kapcsolatban a média- és hírközlési biztos - tájékoztatta az MTI-t a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs igazgatósága csütörtökön.


Bodonovich Jenő a hozzá érkezett panaszok alapján indult eljárása során megvizsgálja az előfizetőket ért esetleges érdeksérelmeket, ennek érdekében kezdeményezte a megbeszélést a műsorterjesztő képviselőjével - olvasható a hatóság közleményében.A közlemény emlékeztet arra, hogy a hírközlési szolgáltató levélben tett ajánlatot ügyfelei részére az előfizetői szerződéseinek új formában történő megkötésére. A tájékoztató szerint az új szerződés ráutaló magatartással jönne létre, azaz az értesítés kézhezvételét követően a számla kiegyenlítésével vagy akár a szolgáltatás igénybe vételével.

Az NMHH hétfőn közölte, hogy hivatalból vizsgálatot indított annak tisztázására: a UPC a hírközlési jogszabályoknak megfelelően kívánja-e módosítani szerződéseit ügyfeleivel. A hatóság a cég előfizetőit gondosságra intette és arra figyelmeztette őket: ha elfogadják a módosítást, később akár díjemelést is könnyen érvényesíthet a szolgáltató.

A UPC ezt követően azt közölte: a díjakat és a csomagokat nem érintő, jogszabályszerű szerződésmódosítást kezdeményezett ügyfeleinél, egyben egyeztetést kezdeményezett a hírközlési hatósággal.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

jocomano77, 2012. november 23. - péntek 11:39

Tisztelt Matus Lomeászló úr! A T-Homenál van még rosszabb is! Még pedig a DIGI Kft! A DIGInél a DIGI kábel TV esetén, hetente változik az Á.Sz.F.! Sőt mostanság utolag változik! Vagy éppen ujabb Á.sz.f. jelenik meg aznapi változással. Itt van példul a 2012.11.20. Á.sz.f melyet aznap raktak fel, és aznap már változások vannak benne, és ami még jó hogy aznap 2012.11.20.-án életbe is lépett a jelenlegi Á.sz.f.! De a 2012.12.01.-én életbe lévő á.sz.f-et is jelentősen át írták 2012.-11.20.-án. Tehát a T-Home még semmi a DIGIhez képest. Tudom mert nekem van DIGI kábel TV előfizetésem, és T-Home IPTV előfizetésem is! Tehát igy van rá látásom mindkét szolgálatásra, és igy össze tudom hasonlitani! A DIGI a leg rosszab, ilyen szempontból.

Matus László, 2012. november 22. - csütörtök 18:16

Nem csak az UPC-t hanem az összes szolgáltató szerződését át kellene vizsgálni. Én T-Homos vagyok , kb. tavasz óta minden számlához mellékelnek egy levelet,hogy a szerződés mely pontjai változtak abban a hónapban Szerintem már az eredeti szerződés összes pontját megváltoztatták, gondolom,hogy nem a vevő előnyére. Írtam a médiafelügyeletnek is,de a fülük botját sem mozdítják.

Kommentek

John Doe, 2020. március 29.

Szüksége van hitelre? Ne aggódjon többé, vegye fel a kapcsolatot a certifiedloanlenders@gmail.c...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza