Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Vizsgálják a UPC szerződésmódosításait

MTI, 2012. november 22. - csütörtök 17:01
Címkék: UPC, szerződés
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Személyes egyeztetést kezdeményezett a UPC tájékoztató levelével kapcsolatban a média- és hírközlési biztos - tájékoztatta az MTI-t a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs igazgatósága csütörtökön.


Bodonovich Jenő a hozzá érkezett panaszok alapján indult eljárása során megvizsgálja az előfizetőket ért esetleges érdeksérelmeket, ennek érdekében kezdeményezte a megbeszélést a műsorterjesztő képviselőjével - olvasható a hatóság közleményében.A közlemény emlékeztet arra, hogy a hírközlési szolgáltató levélben tett ajánlatot ügyfelei részére az előfizetői szerződéseinek új formában történő megkötésére. A tájékoztató szerint az új szerződés ráutaló magatartással jönne létre, azaz az értesítés kézhezvételét követően a számla kiegyenlítésével vagy akár a szolgáltatás igénybe vételével.

Az NMHH hétfőn közölte, hogy hivatalból vizsgálatot indított annak tisztázására: a UPC a hírközlési jogszabályoknak megfelelően kívánja-e módosítani szerződéseit ügyfeleivel. A hatóság a cég előfizetőit gondosságra intette és arra figyelmeztette őket: ha elfogadják a módosítást, később akár díjemelést is könnyen érvényesíthet a szolgáltató.

A UPC ezt követően azt közölte: a díjakat és a csomagokat nem érintő, jogszabályszerű szerződésmódosítást kezdeményezett ügyfeleinél, egyben egyeztetést kezdeményezett a hírközlési hatósággal.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

jocomano77, 2012. november 23. - péntek 11:39

Tisztelt Matus Lomeászló úr! A T-Homenál van még rosszabb is! Még pedig a DIGI Kft! A DIGInél a DIGI kábel TV esetén, hetente változik az Á.Sz.F.! Sőt mostanság utolag változik! Vagy éppen ujabb Á.sz.f. jelenik meg aznapi változással. Itt van példul a 2012.11.20. Á.sz.f melyet aznap raktak fel, és aznap már változások vannak benne, és ami még jó hogy aznap 2012.11.20.-án életbe is lépett a jelenlegi Á.sz.f.! De a 2012.12.01.-én életbe lévő á.sz.f-et is jelentősen át írták 2012.-11.20.-án. Tehát a T-Home még semmi a DIGIhez képest. Tudom mert nekem van DIGI kábel TV előfizetésem, és T-Home IPTV előfizetésem is! Tehát igy van rá látásom mindkét szolgálatásra, és igy össze tudom hasonlitani! A DIGI a leg rosszab, ilyen szempontból.

Matus László, 2012. november 22. - csütörtök 18:16

Nem csak az UPC-t hanem az összes szolgáltató szerződését át kellene vizsgálni. Én T-Homos vagyok , kb. tavasz óta minden számlához mellékelnek egy levelet,hogy a szerződés mely pontjai változtak abban a hónapban Szerintem már az eredeti szerződés összes pontját megváltoztatták, gondolom,hogy nem a vevő előnyére. Írtam a médiafelügyeletnek is,de a fülük botját sem mozdítják.

Kommentek

Theresa Oliver, 2019. március 20.

Én Theresa Oliver vagyok. de USA-ban élek, Néhány hónappal ezelőtt pénzügyileg feszült volt...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Ratman, 2019. március 18.

Nem ajánlom Richard Cosmos urat (se), nem túl sok hitelt küld :D...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

Váradi Tibor Attila, 2019. március 17.

Tisztelt Tulajdonos(ok)!

Szeretnék Önökkel beszélni benzines autó elektromosra v...

Alakítsd elektromossá az autód!

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés