Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Kétszázezren várják hiába a Malév-jegyük árát

MTI, 2012. november 22. - csütörtök 11:50
Címkék: MALÉV, csőd, jegy
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Egyelőre nem hajlandó magára vállalni a Malév-jegyek árának visszatérítésével járó kockázatot a Nemzetközi Légiközlekedési Szövetség (IATA) - írta csütörtöki számában a Magyar Hírlap.


A lap megkeresésére Simon András, a Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetségének MUISZ közlekedési szakterületi felelőse elmondta, az IATA és a Malév közötti megállapodás tette volna lehetővé, hogy az utazási irodákban vásárolt, de a csőd miatt már fel nem használható repülőjegyek után kártérítést kaphassanak a pórul járt utasok.

Közölte azt is, a visszatérítés mintegy kétszázezer utast érint. Miután nem történt kifizetés, az International Air Transport Association (IRIME) és a MUISZ megsürgette az elmaradt fizetést - fogalmazott Simon András. Mint mondta, az IATA válaszlevelében az áll: amíg ebben az ügyben nem születik bírósági döntés, kockázatosnak tartja a Malév-jegyek árának visszatérítését.

A szakember kifejtette, a MUISZ és az IRIME álláspontja továbbra is az, hogy a pénz-visszafizetési megállapodást teljesíteni kell.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Pataki Krisztián, 2018. február 18.

http://www.kriszvisz.honlapom.com...

Kezdő költözők, profi költöztetők

Mr. Dékány Endre, 2018. február 18.

Sürgős hitel van szüksége? Adunk üzleti hiteleket, személyi kölcsönöket, diákhiteleket, au...

Évi egy fogkefe

Fred Joseph, 2018. február 17.

Olyan kölcsönt keresel, amely vállalkozást indít vagy számlákat fizet, ezért azért vagyunk ...

Új jelenség a távközlésben: a nomofóbia

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés