Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Javult a levegő minősége Miskolcon is

MTI, 2012. november 21. - szerda 15:31
Címkék: Miskolc
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Javult a levegő minősége Miskolcon és Kazincbarcikán is - közölték a polgármesteri hivatalok szóvivői szerdán az MTI-vel.


Dobos Tímea, a miskolci városháza szóvivője azt mondta: visszavonták szerda délelőtt a szmogriadó tájékoztatási fokozatát. A szálló por koncentrációja hétfőn lépte túl a tájékoztatási küszöbértéket, így akkor tájékoztatási fokozatot rendeltek el Miskolcon, ám a levegő minősége időközben javult.

A Búza téren és a Lavotta utcán üzemelő automatikus mérőállomások jelenleg a levegő minőségét jónak mutatják, ezért vonták vissza a szmogriadó tájékoztatási fokozatát.

Göndör Judit, a kazincbarcikai polgármesteri hivatal szóvivője az MTI-vel azt közölte, hogy az elmúlt napokban jelentősen javult a szálló por koncentrációja a városban üzemelő automatikus mérőállomás adatai szerint. Ennek megfelelően a korábban bejelentett tájékoztatási fokozatot visszavonja az önkormányzat.

Az Észak-Magyarországi Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség tájékoztatása szerint - a megyei meteorológiai előrejelzés alapján - mindkét városban várhatóan kismértékben tovább javulnak a jelenlegi adatok.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Barcsák Lászlóné, 2019. június 16.

Azt szeretném tudni, hogy lehet egy hirdetett üzletet ellenőrizni hogy valóban nem piramissal ke...

MLM vagy piramisjáték?

Mr. Richard Cosmos, 2019. június 15.

Jó napot,

Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az ...

Menekülés a UPC-től

Mr. Richard Cosmos, 2019. június 15.

Jó napot,

Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az ...

Menekülés a UPC-től

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés