Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Az év bankjának választották az OTP-t

MTI, 2012. november 15. - csütörtök 14:21
Címkék: OTP, bank
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Az OTP Bank negyedszer nyerte el az év bankja címet a hetedik alkalommal megrendezett MasterCard - év bankja versenyen, a második helyezett az UniCredit és az FHB Bank lett megosztva, a harmadik pedig a Budapest Bank.


A MasterCard csütörtöki közleménye szerint az OTP Bank az év során megtartotta erős tőkehelyzetét, emellett fejlesztette e-bankolási technológiáit, amelynek eredményeképpen az idén bevezetett "Az év mobileszköz alkalmazása" kategóriában is az első helyen végzett.

A verseny másik nagy nyertese idén a MagNet Magyar Közösségi Bank lett. A pénzintézet "Az év társadalmilag felelős bankja" és "Az év lakossági hitelterméke" kategóriában is első helyet szerezett. A közleményben Hemberger András, a MasterCard Europe igazgatój kifejti: "napjainkban állandó változás, fejlődés és innováció jellemzi a pénzügyi szektor szinte minden területét. A MasterCard éppen ezért tartja fontosnak, hogy immár hetedik éve a banki szféra átfogó piaci áttekintése és rangsorolása mellett megmutassa, hogy a hazai kereskedelmi bankok mely területeken nyújtanak kimagasló színvonalú szolgáltatásokat, és emelkednek ki versenytársaik közül ".

Már hetedik éve töretlenül "Az év lakossági számlacsomagja" a nulla forintos bankszámla a Citibanktól. Az év lakossági megtakarítási termékének" az FHB Bank FHB Forte Inflációkövető Kötvényét választotta a zsűri.

A zsűri az idén a MagNet Bank Mentor hitelterméket tartotta első helyre érdemesnek az év lakossági hitelterméke kategóriában.

Az év leginnovatívabb bankja a Gránit Bank lett, az év társadalmilag felelős bankja kategória győztese pedig tavalyhoz hasonlóan idén is a MagNet Bank. A pénzintézet banki nyereségének 10 százalékáról közel 10 000 ügyfele rendelkezik, 92 hazai közhasznú civil szervezet javára.

A MasterCard év bankja díjsorozat részeként az idén harmadszor adták át a MasterCard és a Pénziránytű Alapítvány közös díját a pénzügyi kultúra fejlesztése terén legaktívabb banknak. A kategória győztese holtversenyben a Budapest Bank és az OTP Bank lett.

A tavalyi évhez hasonlóan az dén is döntetlen eredmény született az év bankára kategóriában: a Magyarországon működő pénzintézetek vezetőinek szavazata alapján Patai Mihály, az UniCredit Bank elnök-vezérigazgatója és Hendrick Scheerlinck, a K&H Bank vezérigazgatója megosztva nyerte el a kitüntető címet.

Az év ifjú bankára Turmezey Tamás, a Budapest Bank harmadik feles értékesítési vezetője lett 2012-ben.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza