Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Az év bankjának választották az OTP-t

MTI, 2012. november 15. - csütörtök 14:21
Címkék: OTP, bank
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Az OTP Bank negyedszer nyerte el az év bankja címet a hetedik alkalommal megrendezett MasterCard - év bankja versenyen, a második helyezett az UniCredit és az FHB Bank lett megosztva, a harmadik pedig a Budapest Bank.


A MasterCard csütörtöki közleménye szerint az OTP Bank az év során megtartotta erős tőkehelyzetét, emellett fejlesztette e-bankolási technológiáit, amelynek eredményeképpen az idén bevezetett "Az év mobileszköz alkalmazása" kategóriában is az első helyen végzett.

A verseny másik nagy nyertese idén a MagNet Magyar Közösségi Bank lett. A pénzintézet "Az év társadalmilag felelős bankja" és "Az év lakossági hitelterméke" kategóriában is első helyet szerezett. A közleményben Hemberger András, a MasterCard Europe igazgatój kifejti: "napjainkban állandó változás, fejlődés és innováció jellemzi a pénzügyi szektor szinte minden területét. A MasterCard éppen ezért tartja fontosnak, hogy immár hetedik éve a banki szféra átfogó piaci áttekintése és rangsorolása mellett megmutassa, hogy a hazai kereskedelmi bankok mely területeken nyújtanak kimagasló színvonalú szolgáltatásokat, és emelkednek ki versenytársaik közül ".

Már hetedik éve töretlenül "Az év lakossági számlacsomagja" a nulla forintos bankszámla a Citibanktól. Az év lakossági megtakarítási termékének" az FHB Bank FHB Forte Inflációkövető Kötvényét választotta a zsűri.

A zsűri az idén a MagNet Bank Mentor hitelterméket tartotta első helyre érdemesnek az év lakossági hitelterméke kategóriában.

Az év leginnovatívabb bankja a Gránit Bank lett, az év társadalmilag felelős bankja kategória győztese pedig tavalyhoz hasonlóan idén is a MagNet Bank. A pénzintézet banki nyereségének 10 százalékáról közel 10 000 ügyfele rendelkezik, 92 hazai közhasznú civil szervezet javára.

A MasterCard év bankja díjsorozat részeként az idén harmadszor adták át a MasterCard és a Pénziránytű Alapítvány közös díját a pénzügyi kultúra fejlesztése terén legaktívabb banknak. A kategória győztese holtversenyben a Budapest Bank és az OTP Bank lett.

A tavalyi évhez hasonlóan az dén is döntetlen eredmény született az év bankára kategóriában: a Magyarországon működő pénzintézetek vezetőinek szavazata alapján Patai Mihály, az UniCredit Bank elnök-vezérigazgatója és Hendrick Scheerlinck, a K&H Bank vezérigazgatója megosztva nyerte el a kitüntető címet.

Az év ifjú bankára Turmezey Tamás, a Budapest Bank harmadik feles értékesítési vezetője lett 2012-ben.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

REMY FINK, 2020. június 21.

Helló, kölcsönre van szüksége? Írjon nekünk e-mailt remy.credit111@gmail.com
E-mail (r...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. június 12.

Szüksége van bármilyen pénzügyi támogatásra? Személyi kölcsönök? Üzleti hitelek? Jelzál...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza