Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Öt-nyolc százalékkal nőhetnek a BKV-tarifái

MTI, 2012. október 29. - hétfő 10:01
Címkék: BKV, díj
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A Magyar Nemzet úgy tudja, infláció körül vagy annál nagyobb mértékben, 5-8 százalékkal emelkedhetnek jövőre a BKV jegy- és bérletárai.


A lap információi szerint a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Fővárosi Közgyűlés szerdai tanácskozására nyújtja be az erre vonatkozó, több változatot is tartalmazó anyagot.

Az áremelés szükségességéről korábban Tarlós István főpolgármester és Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója is beszélt, arra hivatkozva, hogy az utóbbi három évben nem volt emelés, a tarfiák mértéke reálértékben 15 százalékkal csökkent - írta a napilap.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Utazni élvezet.., 2012. október 29. - hétfő 17:35

http://mavfigyelo.blog.hu/2009/08/24/az_uj_vonatokat_sem_kimelik_a_vandalok#more1333908 Ehhez nem szivesen fizetk hozzá de mégis adókból is megy a MÁV-hoz. Mások vandál dolgait fizesse aki akarja . Trógereket 10-15 évre lecsukni lenne rend! Tömegközlekedés ? Inkább nem ! Nem kell mások hányásába beleülnöm összefirkált mocskos kocsik, betegségeket nem kapom el , sok aberrált lökdösődik ,veszekedés egy férőhelyen pofozkodás balhék ,anyázás , sok sötét pofázik vitatkozik ,ki sem tudod védeni kénytelen vagy hallgatni a szöveget , a lopás veszélyről nem is beszélve , 1984 óta nem használok tömegközlekedést egy komoly autó ára + költsésgek amit megtakarítottam .EBBŐL NYUGODTAN vásárolhat az ember egy kis kocsit és még a WC-re is azzal járhatsz! Köszönöm a Magyar tömegközlekedésnek a szinvonalának hogy ilyan "foß" szinten volt van különben soha nem fogadam volna meg közel 30 évvel ezelőtt hogy most már ebből elég nem használom ezeket a csodás trágyaszintű szolgáltatásokat !

Matus László, 2012. október 29. - hétfő 11:30

Gratulálok! Nem tudom,hogy hogy akarják így a tömegközlekedésre szoktatni az embereket??!! Már akkor is megéri autóval menni,ha egyedül vagyok, ha ketten vagy többen megyünk ugyanoda akkor pedig tizedébe kerül.

Kommentek

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

REMY FINK, 2020. január 09.

[REMY.CREDIT111@gmail.com]

Szüksége van valamilyen hitelre vagy finanszírozásra? ...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza