Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Öt-nyolc százalékkal nőhetnek a BKV-tarifái

MTI, 2012. október 29. - hétfő 10:01
Címkék: BKV, díj
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A Magyar Nemzet úgy tudja, infláció körül vagy annál nagyobb mértékben, 5-8 százalékkal emelkedhetnek jövőre a BKV jegy- és bérletárai.


A lap információi szerint a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Fővárosi Közgyűlés szerdai tanácskozására nyújtja be az erre vonatkozó, több változatot is tartalmazó anyagot.

Az áremelés szükségességéről korábban Tarlós István főpolgármester és Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója is beszélt, arra hivatkozva, hogy az utóbbi három évben nem volt emelés, a tarfiák mértéke reálértékben 15 százalékkal csökkent - írta a napilap.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Utazni élvezet.., 2012. október 29. - hétfő 17:35

http://mavfigyelo.blog.hu/2009/08/24/az_uj_vonatokat_sem_kimelik_a_vandalok#more1333908 Ehhez nem szivesen fizetk hozzá de mégis adókból is megy a MÁV-hoz. Mások vandál dolgait fizesse aki akarja . Trógereket 10-15 évre lecsukni lenne rend! Tömegközlekedés ? Inkább nem ! Nem kell mások hányásába beleülnöm összefirkált mocskos kocsik, betegségeket nem kapom el , sok aberrált lökdösődik ,veszekedés egy férőhelyen pofozkodás balhék ,anyázás , sok sötét pofázik vitatkozik ,ki sem tudod védeni kénytelen vagy hallgatni a szöveget , a lopás veszélyről nem is beszélve , 1984 óta nem használok tömegközlekedést egy komoly autó ára + költsésgek amit megtakarítottam .EBBŐL NYUGODTAN vásárolhat az ember egy kis kocsit és még a WC-re is azzal járhatsz! Köszönöm a Magyar tömegközlekedésnek a szinvonalának hogy ilyan "foß" szinten volt van különben soha nem fogadam volna meg közel 30 évvel ezelőtt hogy most már ebből elég nem használom ezeket a csodás trágyaszintű szolgáltatásokat !

Matus László, 2012. október 29. - hétfő 11:30

Gratulálok! Nem tudom,hogy hogy akarják így a tömegközlekedésre szoktatni az embereket??!! Már akkor is megéri autóval menni,ha egyedül vagyok, ha ketten vagy többen megyünk ugyanoda akkor pedig tizedébe kerül.

Kommentek

John Doe, 2020. március 29.

Szüksége van hitelre? Ne aggódjon többé, vegye fel a kapcsolatot a certifiedloanlenders@gmail.c...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza