Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Ötvenmillió ember maradt áram nélkül Brazíliában

MTI, 2012. október 27. - szombat 12:31
Címkék: áram, kimaradás, Brazília
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Legalább ötvenmillió ember maradt áram nélkül pénteken Brazília északkeleti részén; egy hónap leforgása alatt ez már az ötödik nagyobb kiterjedésű áramszünet a dél-amerikai országban.


Kilenc északkeleti szövetségi áram borult sötétbe, ahol több mint ötvenmillió ember él. Nincs áramszolgáltatás két középnyugati államban, Parában és Tocantinsben sem. A háztartásokban leálltak a légkondicionáló berendezések a meleg tavaszi éjszakán.

A brazil áramszolgáltató vállalat egy tűzesettel hozza összefüggésben az áramkimaradást, amely immár az ötödik az elmúlt hónapban. Szeptember végén az ország északkeleti része borult sötétbe, október elején pedig egymásután három áramkimaradás volt több szövetségi államban, és még a legfelsőbb bíróságon is szünetelt emiatt a munka.

Marcio Zimmermann bánya- és energiaügyi miniszter szerint a sorozatos meghibásodások miatt kétségek merülnek fel az áramszolgáltató rendszer megbízhatóságával kapcsolatosan. Tagadta azonban, hogy az áramkimaradások amiatt vannak, hogy keveset fektetnek be a rendszer korszerűsítésébe, sőt szerinte soha nem áldoztak rá annyi pénzt Brazíliában, mint mostanság.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

REMY FINK, 2020. június 21.

Helló, kölcsönre van szüksége? Írjon nekünk e-mailt remy.credit111@gmail.com
E-mail (r...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. június 12.

Szüksége van bármilyen pénzügyi támogatásra? Személyi kölcsönök? Üzleti hitelek? Jelzál...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. június 09.

Helló Kedves Beteg Hitel?

Szüksége van sürgős kölcsönre? Igen E-mail (dakany.e...

Telefonok a szervizben

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza