Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Újjászülethet a Móricz Zsigmond körtéri Gomba

MTI, 2012. október 25. - csütörtök 11:31
Címkék: BKK, Budapest,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Átépíthetik a Gomba néven ismert hetvenéves körépületet a Móricz Zsigmond körtéren, a jövő nyárra elkészül a felszín rendezése is - írja a csütörtöki Magyar Hírlap.


A jellegzetes körépület jogerős építési engedélye már megvan, a kiviteli tervek készülnek, a képviselő-testület is rábólintott a beruházásra - tudtuk meg a lap Ihász Tibortól, a XI. kerületi önkormányzat Zsombolyai Ingatlanhasznosító és Fejlesztő Kft. nevű cégének ügyvezetőjétől.

-

A szakember elmondta: nemrég a törvényi előírásoknak megfelelően meghívásos közbeszerzést írtak ki, amelyen a 2009-es tervpályázat fent említett két nyertese közösen vett részt, egyesítve terveiket. Ez alapján fog majd neki az önkormányzat a felújításnak, részben uniós támogatással, így az akkori pályázat eredménye nem vész kárba.

A mintegy 240 millió forintos felújítás után a Gomba három körcikkelyében igényes vendéglátóhely, információs pont és irodalmi, színházi esteknek és beszélgetéseknek helyet adó kulturális tér kap majd helyet. A munka várhatóan januárban indul meg, és 2013 nyarára fejeződhet be, összhangban a körtér burkola­tainak megújulásával - ismerteti a lap.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Hobelman, 2018. június 25.

Szüksége van egy sürgős kölcsönt indítani üzleti vagy fizetni az adósságát?
minden...

Nincs tartozásom, de feketelistán vagyok...

NORA SMITH, 2018. június 23.

Szüksége van egy kényelmes kölcsön az Ön elégedettségére? Kínálunk megfizethető hitel 2%...

Alakítsd elektromossá az autód!

Eric finance, 2018. június 23.

Szüksége van valamilyen kölcsönre, ha igen, e-mailt küldenünk ma arról, hogy hogyan szerezzü...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés