Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Rekordmeleg volt szeptemberben a világon

MTI, 2012. október 16. - kedd 17:31
Címkék: meleg, rekord, Föld
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Rekordmeleget mértek a világon szeptemberben. A szeptemberi globális átlaghőmérséklet elérte a 15,6 Celsius fokot, ami 0,67 fokkal volt magasabb a szokásosnál.


Az amerikai Nemzeti Oceanográfiai és Légköri Hivatal (NOAA) hétfői jelentése szerint a szeptemberi globális átlaghőmérséklet elérte a 15,6 Celsius fokot, ami 0,67 fokkal volt magasabb a szokásosnál. A csúcshőmérséklet elérte a 2005. szeptemberi rekordot. A Földön 1880 óta rögzítik a hőmérsékleti értékeket.

Az év legnagyobb részében világszerte melegebb volt az átlagos értéknél, de az átlaghőmérséklet nem ért el rekordszintet. Az Egyesült Államokban ugyanakkor egymás után dőltek meg a hőségrekordok. Ez a tendencia azonban szeptemberben megfordult. A szeptemberi meleg globálisan csúcsot ért el, ám az Egyesült Államokban csak a 23. legmelegebb hónapként került be a feljegyzésekbe.

A legnagyobb hőséget Észak-Argentínában, Paraguayban, Japánban, valamint Oroszország középső, Kanada nyugati és Grönland déli részén mérték, míg Kelet-Oroszországban, Alaszka nyugati felén, Afrika déli részén, szinte egész Kínában, valamint az Egyesült Államok felső közép-nyugati és délkeleti részén az átlagnál jóval alacsonyabb volt a hőmérséklet.

A szeptember már a 331. az egymást követő hónapok sorában, amelyben a globális hőmérséklet meghaladja a XX. századi átlagot.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mária Ádám, 2020. május 28.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza