Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Whiskyvel ünnepelt a kétéves szülinapos

MTI, 2012. október 12. - péntek 09:31
Címkék: whisky, születésnap
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Jó adag whiskyvel ünnepelte második születésnapját egy walesi kisfiú.


A BBC csütörtöki jelentése szerint Sonny Rees szülei a dél-walesi Swansea egyik éttermében rendeztek kisebb bulit gyermekük születésnapjára, és az ebéd után egy pohár gyümölcslevet rendeltek neki.

Az ital megérkezett, és Sonny lassú, tempós kortyokkal csaknem ki is itta a pohár tartalmát, miközben a család szorgalmasan fotózta a békésen iszogató születésnapost.

Édesanyja, Nina Rees azonban egy idő után arra lett figyelmes, hogy kisfia "furcsa fintorokat" produkál, és gyanút fogva belekóstolt gyermeke italába.

-

"Whisky volt ... mégpedig dupla. Az első korty után éreztem az enyhe égető hatást a torkomon és a melegséget a mellkasomban" - mesélte az esetet Mrs. Rees. Hozzátette: azonnal pánikszerű dührohamot kapott, mivel Sonny legalább tíz kortyot lehúzott a gyümölcslé helyett felszolgált erős szeszből, és "egyértelműen berúgott".

Sonny "befolyásolt" állapotára vallott, hogy mire megérkeztek vele a közeli kórház sürgősségi osztályára, a kisfiú már mélyen aludt.

Az orvosok az alapos kivizsgálás után szerencsére semmilyen károsodást nem találtak, és - miután kialudta bódulatát - a gyermek hazamehetett.

A vendéglőt üzemeltető Frankie and Benny,s étteremhálózat szóvivője a BBC-nek nyilatkozva kijelentette, hogy a cég "rettenetesen sajnálja a történteket". Hozzátette: emberi mulasztás történt, és a vállalat megfelelő intézkedéseket foganatosít annak érdekében, hogy ilyesmi ne fordulhasson elő többé.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza