Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Whiskyvel ünnepelt a kétéves szülinapos

MTI, 2012. október 12. - péntek 09:31
Címkék: whisky, születésnap
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Jó adag whiskyvel ünnepelte második születésnapját egy walesi kisfiú.


A BBC csütörtöki jelentése szerint Sonny Rees szülei a dél-walesi Swansea egyik éttermében rendeztek kisebb bulit gyermekük születésnapjára, és az ebéd után egy pohár gyümölcslevet rendeltek neki.

Az ital megérkezett, és Sonny lassú, tempós kortyokkal csaknem ki is itta a pohár tartalmát, miközben a család szorgalmasan fotózta a békésen iszogató születésnapost.

Édesanyja, Nina Rees azonban egy idő után arra lett figyelmes, hogy kisfia "furcsa fintorokat" produkál, és gyanút fogva belekóstolt gyermeke italába.

-

"Whisky volt ... mégpedig dupla. Az első korty után éreztem az enyhe égető hatást a torkomon és a melegséget a mellkasomban" - mesélte az esetet Mrs. Rees. Hozzátette: azonnal pánikszerű dührohamot kapott, mivel Sonny legalább tíz kortyot lehúzott a gyümölcslé helyett felszolgált erős szeszből, és "egyértelműen berúgott".

Sonny "befolyásolt" állapotára vallott, hogy mire megérkeztek vele a közeli kórház sürgősségi osztályára, a kisfiú már mélyen aludt.

Az orvosok az alapos kivizsgálás után szerencsére semmilyen károsodást nem találtak, és - miután kialudta bódulatát - a gyermek hazamehetett.

A vendéglőt üzemeltető Frankie and Benny,s étteremhálózat szóvivője a BBC-nek nyilatkozva kijelentette, hogy a cég "rettenetesen sajnálja a történteket". Hozzátette: emberi mulasztás történt, és a vállalat megfelelő intézkedéseket foganatosít annak érdekében, hogy ilyesmi ne fordulhasson elő többé.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

John Doe, 2020. március 29.

Szüksége van hitelre? Ne aggódjon többé, vegye fel a kapcsolatot a certifiedloanlenders@gmail.c...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza