Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

-, 2012. október 12. - péntek 13:41
Címkék: TIGÁZ, gázóra
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti.


Tavaly szeptemberben a végrehajtótól vásároltunk egy házat. A házban gázóra nem volt, nem volt jelezve sehol, hogy gáztartozás igényt érvényesítenének. Amikor a Tigázhoz bementünk és jeleztük, hogy szeretnénk, ha visszakötnék a gázórát közölték, hogy 45000 Ft tartozás van a házon, és amíg ezt valaki nem fizeti ki, addig nem teszik vissza a mérőt.

A végrehajtót felhívtam, ezt elmondtam neki, és ő mondta, hogy vissza kell hogy tegyék a gázórát, mert a házat mi per és tehermentesen vettük meg. Ennek ellenére a Tigáz nem hajlandó felrakni a gázórát.

Ebben az esetben mi a teendő?

Marianna

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Matus László, 2012. október 16. - kedd 18:21

Ezzel azért nem értek teljesen egyet.Nem a ház írta alá a szerződést a TIGÁZ-zal hanem az előző tulaj,csak könnyebb a TIGÁZ-nak erősködni , a hatalmukkal visszaélni,mint pereskedni az előző tulajjal.

jocomano77, 2012. október 16. - kedd 10:56

Pert kell inditani, az ingatlan eladójával szemben. Nem a Tigázal ellen, az ingatlan eladójával kell pert inditani! Mert ha az ingatlant ön, tehermentesen, és minden nemű egyéb tartozásal mentesen vette az ingatlat. Akkor az ingatlan eladója felel, minden nemű károdért! Sőt ha egy adott szolgálatóval nem tuadsz szerződést kötni, pl. Tigázal és modnjuk emiatt másal kell fütsél, akkror még annak a más fajta fütési ezköznek az árát is rá teherheted az ingatlan eladóját. Bár azt ön nem irta mi szerepel az ingatlan adás-vételi szerződésben De ha az ingatlan adás-vételi szerződében példul gáz fütés szerpel. És ennek ellenére nincs az ingatlanban gáz, akkor még azért is perehető az ingatlan eladója. Kérem olvassa el újra az ingatlan adás-vételi szerződést. És aztán keresen egy független inagtlan adás-vételel foglalkozó ügyvédet.

Matus László, 2012. október 12. - péntek 15:33

Nem akarom elkeseríteni,de a TIGÁZ-t ismerve jobb ha az idei évre vesznek pár elektromos hősugárzót


1 2

Kommentek

Pataki Krisztián, 2018. február 18.

http://www.kriszvisz.honlapom.com...

Kezdő költözők, profi költöztetők

Mr. Dékány Endre, 2018. február 18.

Sürgős hitel van szüksége? Adunk üzleti hiteleket, személyi kölcsönöket, diákhiteleket, au...

Évi egy fogkefe

Fred Joseph, 2018. február 17.

Olyan kölcsönt keresel, amely vállalkozást indít vagy számlákat fizet, ezért azért vagyunk ...

Új jelenség a távközlésben: a nomofóbia

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés