Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Emelkedett az üzemanyagok ára

MTI, 2012. október 10. - szerda 09:01
Címkék: MOL, üzemanyag, ár
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Emelte bruttó 2-2 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.


A Mol egy hete nem változtatott az árakon, míg a megelőző héten bruttó 10 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát.

Az áremeléssel a héten a 95-ös benzin átlagára 431-432 forintra, a gázolajé pedig 434-435 forintra emelkedett.

A benzin ára az idén április elején érte el csúcsát, akkor egy liter átlagosan 451 forintba került. A gázolaj január közepén volt a legdrágább, akkor egy liter átlagosan 449 forint volt.

Az autósok 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

autós, 2012. október 10. - szerda 09:41

Ez várható volt és így is lesz!Nem kell hozzá kommentár.Vele együtt megy felfelé mindennek az ára.A bérek meg csökkenőben vannak! Ezt értik jó magyar szokás módra.Sehol a világon nincs ilyen,mint ma Magyarországon!Ez a kormány stratégiája? Tovább folytatódik az autósok pofátlan lenyúlása Lapszemle Share on favorites Share on email Share on print Share on pdfonline | – Míg az emberek bojkottálni nem kezdik a MOL-t… – Újra drágulnak az üzemanyagok – A benzin kiskereskedelmi átlagára 435, a gázolajé pedig 438 forintra emelkedhet október 10.-től, szerdától. A Végső nagy fosztogatás időszakában vagyunk, a teljes összeomlás előtt. A roskadozó birodalom kétségbeesett gazdasági szereplői megpróbálnak minél több pénzt, anyagi erőforrást begyűjteni, amíg még megtehetik. Ez alól semmi nem kivétel, az energia szektor pedig különösen nem az. A horribilis energia árak lényegében a békés polgári lakosság teljes kifosztását jelentik, – a szektor gazdasági szereplői pedig tovább gazdagodnak, míg szét nem pukkadnak nagy telhetetlenségükben. – Vagy, amíg a nép meg nem elégeli, s elégtételt nem vesz a saját kifosztásáért. Az üzemanyag árak folyamatos emelése, többszörös haszonnal jár a cionista birodalom számára; - Egyrészt gazdaságilag teljesen legyengíti a magyar családokat, melyek így képtelenek lesznek (szerintük) a hódítással szembeni ellenállásra. - Míg a nép gyengül, ők erősödnek, (ők legalábbis úgy vélik. – De kíváncsiak leszünk, mit kezdnek az urak a nagy vagyonukkal, ha a pénz nem ér majd semmit. – Sem a forint, sem az euro, de még a dollár sem). - A csillagászati üzemanyagárak szó szerint röghöz kötik az embereket. Akik így nem képesek semmiféle szervezkedésre, ellenállásra, – hiszen még a tüntetésekre, demonstrációkra sincs pénzük eljutni. De másképpen is fogja a nép büntetni az áremelésekért felelős MOL menedzsmentjét, s a háttérben lapuló, pénzt besöprő tulajdonosait, – így többek között a kormányt is. – Éspedig a bojkottal. Munkatársaink és önkéntes informátoraink, kik járják az üzemanyagtöltő állomásokat az áremelések előtt, – már arról számolnak be, – hogy bizony szépen testet ölt a MOL-t érintő bojkott, egyre kevesebb autó tankol a csak látszólag magyar, valójában cionista kézben lévő olajvállalatnál. – Míg az orosz tulajdonú benzinkutaknál hatalmas sorok torlódnak. És bizony ennek már egyik látható következménye, hogy a MOL minden fosztogató szándéka és áremelése ellenére, – folyamatosan gyengül. Saját súlya nyomja agyon. Már 700 embert bocsájt el a napokban, – ám jellemző módon ezek jelentős része kétkezi munkás, illetve irodai dolgozó. – Míg a menedzsment tovább dúskál a jóban, éli a luxus életét. De lehet, hogy egyszer csak a saját elbocsájtott munkásaik kapják el majd őket, – számon kérve tőlük családjaik elszegényítését. S akkor a burzsujok már hiába ajvékolnak… Szabad Riport Tudósító Iroda

Kommentek

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza