Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Megkezdődik a távfűtés Miskolcon

MTI, 2012. október 09. - kedd 12:01
Címkék: Miskolc, távfűtés
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A hűvös idő miatt hétfőn kora este megkezdődik a távfűtés Miskolcon - tájékoztatta Pásztor Imre, a városi önkormányzati cégeket tömörítő Miskolc Holding Zrt. szóvivője az MTI-t.


A meteorológiai előrejelzés szerint a hőmérséklet napi átlaga előreláthatólag 10 Celsius-fok alatt marad, ezért a Miskolci Hőszolgáltató (Mihő) Kft. beindítja a fűtést a borsodi megyeszékhely csaknem 32 ezer távfűtéses lakásában, a radiátorok várhatóan kedd reggelre felmelegednek - közölte a szóvivő.

-

Pásztor Imre kitért arra, hogy azokban az épületekben, ahol a panelprogram, illetve az ökoprogram munkálatai még nem fejeződtek be, a Mihő nem tudja elindítani a fűtést, csak abban az esetben, ha a közös képviselő bejelenti a munka befejezését.

Ha a lakóközösségek a hőszolgáltatóval kötött megállapodástól eltérően nem igénylik a fűtést, írásban kérhetik annak leállítását.

A tájékoztatás szerint a korábbi évek gyakorlatához igazodva a Mihő napközben - az időjárástól függően - szüneteltetheti a fűtést, azért, hogy a fűtési költség a lakóknak a lehető legalacsonyabb legyen.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

John Doe, 2020. március 29.

Szüksége van hitelre? Ne aggódjon többé, vegye fel a kapcsolatot a certifiedloanlenders@gmail.c...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza