Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Megkezdődik a távfűtés Miskolcon

MTI, 2012. október 09. - kedd 12:01
Címkék: Miskolc, távfűtés
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A hűvös idő miatt hétfőn kora este megkezdődik a távfűtés Miskolcon - tájékoztatta Pásztor Imre, a városi önkormányzati cégeket tömörítő Miskolc Holding Zrt. szóvivője az MTI-t.


A meteorológiai előrejelzés szerint a hőmérséklet napi átlaga előreláthatólag 10 Celsius-fok alatt marad, ezért a Miskolci Hőszolgáltató (Mihő) Kft. beindítja a fűtést a borsodi megyeszékhely csaknem 32 ezer távfűtéses lakásában, a radiátorok várhatóan kedd reggelre felmelegednek - közölte a szóvivő.

-

Pásztor Imre kitért arra, hogy azokban az épületekben, ahol a panelprogram, illetve az ökoprogram munkálatai még nem fejeződtek be, a Mihő nem tudja elindítani a fűtést, csak abban az esetben, ha a közös képviselő bejelenti a munka befejezését.

Ha a lakóközösségek a hőszolgáltatóval kötött megállapodástól eltérően nem igénylik a fűtést, írásban kérhetik annak leállítását.

A tájékoztatás szerint a korábbi évek gyakorlatához igazodva a Mihő napközben - az időjárástól függően - szüneteltetheti a fűtést, azért, hogy a fűtési költség a lakóknak a lehető legalacsonyabb legyen.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Dobbs, 2018. május 23.

Vannak pénzügyi nehézségei? HA IGEN! Vegye fel a kapcsolatot a Dobbs Finance and Mortgages Limit...

Telefonok a szervizben

Mehmet Hakan, 2018. május 22.

Kadri Zoltan vagyok, kölcsönöket kínálunk magánszemélyeknek és cégeknek, akik sürgős köl...

Emeltdíjas telefonszám álláshirdetésekben

Trust Fund, 2018. május 22.

Voltál már keresni, hogy hová kölcsönt kapj 3% -os diszkontrátával? nem tudott hitelt szerezn...

Évi egy fogkefe

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés