Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Emelkedik az üzemanyagok ára

MTI, 2012. október 08. - hétfő 13:11
Címkék: MOL, üzemanyag, ár
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Emeli bruttó 2-2 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.


mtiA Mol egy hete nem változtatott az árakon, míg a megelőző héten bruttó 10 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát.

Az áremeléssel a héten a 95-ös benzin átlagára 431-432 forintra, a gázolajé pedig 434-435 forintra emelkedik.

A benzin ára az idén április elején érte el csúcsát, akkor egy liter átlagosan 451 forintba került. A gázolaj január közepén volt a legdrágább, akkor egy liter átlagosan 449 forint volt.

Az autósok 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Privát Mol részvények mentése > szerencsétlen melós adókból.., 2012. október 10. - szerda 12:01

Autós lesz kiút. A Nagy vagyonokból mikor már megrekedt a gazdaságot nem tudják semmivel motíválni a gazdaság végleg megáll , a begyűjtött nagy tőke átáramlik a fegyvergyárosokhoz nagy megrendelésekre jönnak majd felfújt antiszemita és más koholt célok ez+az miatt vagy TE SZEGÉNY ,mert a Józsi nézd meg, meg a Nagy Feri még mindig kávéznak te meg a densóban nyögsz és azért rossz neked mert ezek qva jól élnek, ezt agyakba installálják , nah akkor szépen kiosztják gyorsan a fegyvereket szerencsétleneknek , természetesen azt előtte jól ráterhelik az x y államra ,akik mégis túlélik a szokásos embertömegek tisztogatását , kezdhetik a Szabadság zászlaja alatt törleszteni a következő adósságot tehert vagy 78 évre ismét van mit csinálni. Nah ezt hívják majd III. világháborúnak, megoldva a recesszió , az állítólagos világválság !

autós, 2012. október 09. - kedd 22:13

Tovább folytatódik az autósok pofátlan lenyúlása Lapszemle Share on favorites Share on email Share on print Share on pdfonline | – Míg az emberek bojkottálni nem kezdik a MOL-t… – Újra drágulnak az üzemanyagok – A benzin kiskereskedelmi átlagára 435, a gázolajé pedig 438 forintra emelkedhet október 10.-től, szerdától. A Végső nagy fosztogatás időszakában vagyunk, a teljes összeomlás előtt. A roskadozó birodalom kétségbeesett gazdasági szereplői megpróbálnak minél több pénzt, anyagi erőforrást begyűjteni, amíg még megtehetik. Ez alól semmi nem kivétel, az energia szektor pedig különösen nem az. A horribilis energia árak lényegében a békés polgári lakosság teljes kifosztását jelentik, – a szektor gazdasági szereplői pedig tovább gazdagodnak, míg szét nem pukkadnak nagy telhetetlenségükben. – Vagy, amíg a nép meg nem elégeli, s elégtételt nem vesz a saját kifosztásáért. Az üzemanyag árak folyamatos emelése, többszörös haszonnal jár a cionista birodalom számára; - Egyrészt gazdaságilag teljesen legyengíti a magyar családokat, melyek így képtelenek lesznek (szerintük) a hódítással szembeni ellenállásra. - Míg a nép gyengül, ők erősödnek, (ők legalábbis úgy vélik. – De kíváncsiak leszünk, mit kezdnek az urak a nagy vagyonukkal, ha a pénz nem ér majd semmit. – Sem a forint, sem az euro, de még a dollár sem). - A csillagászati üzemanyagárak szó szerint röghöz kötik az embereket. Akik így nem képesek semmiféle szervezkedésre, ellenállásra, – hiszen még a tüntetésekre, demonstrációkra sincs pénzük eljutni. De másképpen is fogja a nép büntetni az áremelésekért felelős MOL menedzsmentjét, s a háttérben lapuló, pénzt besöprő tulajdonosait, – így többek között a kormányt is. – Éspedig a bojkottal. Munkatársaink és önkéntes informátoraink, kik járják az üzemanyagtöltő állomásokat az áremelések előtt, – már arról számolnak be, – hogy bizony szépen testet ölt a MOL-t érintő bojkott, egyre kevesebb autó tankol a csak látszólag magyar, valójában cionista kézben lévő olajvállalatnál. – Míg az orosz tulajdonú benzinkutaknál hatalmas sorok torlódnak. És bizony ennek már egyik látható következménye, hogy a MOL minden fosztogató szándéka és áremelése ellenére, – folyamatosan gyengül. Saját súlya nyomja agyon. Már 700 embert bocsájt el a napokban, – ám jellemző módon ezek jelentős része kétkezi munkás, illetve irodai dolgozó. – Míg a menedzsment tovább dúskál a jóban, éli a luxus életét. De lehet, hogy egyszer csak a saját elbocsájtott munkásaik kapják el majd őket, – számon kérve tőlük családjaik elszegényítését. S akkor a burzsujok már hiába ajvékolnak… Szabad Riport Tudósító Iroda

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza