Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Januárban jöhet az új gáztarifa

MTI, 2012. szeptember 28. - péntek 09:01
Címkék: gáz, ár,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Legkorábban januárban évi 3.000 köbméteres gázfogyasztás felett új díjszabást kaphatnak az egyetemes szolgáltatásban résztvevők - írja a pénteki Magyar Nemzet egy, az általa megismert rendelettervezet alapján.


A lap szerint ebbe a kategóriába biztosan beletartoznak majd a közös mérővel rendelkező társasházak, valamint a nagyobb családi házak is.

A tervezetből kiderül: eltérően a jelenlegi két tarifatömbtől a fogyasztóknak nemcsak az évi 3000 köbméter feletti részért kell más árat fizetni, hanem a teljes felhasználásra az új díj lesz érvényes. A nagyfogyasztók számára létrehozandó új sáv a Magyar Energia Hivatal korábbi nyilatkozatai szerint áremelést jelent majd ennek a rétegnek, ám a mérték egyelőre nem ismert, mint ahogy az sem, hogy eközben változik-e a már meglévő két tömb tarifája - írja a lap.

ingatlan.net

Szakértői becslések szerint ha 10 százalékkal emelkedne a gáz ára a legújabb kategóriában, akkor az az idetartozóknak évente 35 ezer forint többletköltséget jelente. A drágulás a hatósági áras egyetemes szolgáltatásban résztvevő fogyasztók körülbelül ötödét érinti - írja a lap. Megjegyzik: az átlagfogyasztás a szolgáltatók adatai szerint 1000 és 1500 köbméter körül alakul.

Az előzetes dokumentum azt is rögzíti, hogy az óránként 20 köbméteres kapacitású mérőórával rendelkező fogyasztók ugyancsak az új tarifasávba kerülnének, ami az egyetemes szolgáltatásban résztvevő kisvállalkozásokat érinti leginkább.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Matus László, 2012. szeptember 28. - péntek 18:56

Szemét tolvajok!! Már mindegy,hogy mit,milyen módon és milyen áron, csak lophassanak!!! Már semmi sem számít. Nem számít,ha több gyerek miatt nagy a lakás,ha a szülőkkel élünk közös udvarban,mert nem telik külön házra, vagy netalán tán segíteni szeretnénk nekik, ha ugyan ez a szitu a gyerekekkel, ha nem telik külön házra és társasházban élünk. Csak lopni,harácsolni,rabolni mindenáron!!!

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza