Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Egy hétre lezárták Róma fapados repülőterét

MTI, 2012. szeptember 24. - hétfő 15:21
Címkék: légi közlekedés, Róma
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A Ryanair Budapest-Róma járatát is érinti a római ciampinói repülőtér ideiglenes lezárása, ami miatt a fapados járatokat október 2-ig a fiumicinói Leonardo da Vinci repülőtérre irányították át.


Késéseket okozott az olasz főváros légiforgalmában, de káoszt egyelőre nem teremtett az egyik római repülőtér lezárása - közölték hétfőn az olasz sajtóval a fiumicinói repülőtér illetékesei.

A fapados járatok repülőtereként ismert, ciampinói repülőteret teljes pályafelújítás miatt vasárnap éjszaka zárták le egészen október 2. este fél tizenkettőig.

Kilenc napon át a Rómába érkező és innen felszálló napi közel 150 fapados járat Ciampinóból Fiumicinóba költözött át.

mti

Ez naponta majdnem 15 ezer utassal többet jelent a Leonardo Da Vinci légikikötő számára, ahol a fapadosok a 2. és 3. számú terminálon kaptak helyet.

Fiumicinóba költözött át a Ryanair légitársaság is, többek között a Budapest-Róma és a Róma-Budapest járat, ahogyan ezt a Ryanair honlapja is feltünteti. A Wizzair római járatát nem érintette a változás, mivel ez a repülőgép eddig is a Leonardo da Vinci repülőtérre érkezett.

Az olasz sajtó arról írt, hogy a fapadosok október 2. után is a Leonardo da Vinci repülőtéren maradhatnának, ahogyan ezt a Ciampinóban élők már évek óta követelik a repülőtér okozta zajártalom miatt. A római infrastrukturális minisztérium azonban megerősítette, hogy a fapadosok visszatérnek Ciampinóba.

A korábban katonai repülőtérként szolgáló Ciampinót 2001-ben nyitották meg a fapadosok előtt. Azóta kétszeresére nőtt a járatok száma, tavaly közel 5 millió utas volt a repülőtér forgalma, a római légiforgalmi hatóság (ADR) adatai szerint. A Leonardo da Vinci forgalma meghaladja az évi 35 millió utast.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Sanchez, 2020. június 06.

Ha sürgõs hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor 3000 és 80 000 000 doll...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza