Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Egy hétre lezárták Róma fapados repülőterét

MTI, 2012. szeptember 24. - hétfő 15:21
Címkék: légi közlekedés, Róma
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A Ryanair Budapest-Róma járatát is érinti a római ciampinói repülőtér ideiglenes lezárása, ami miatt a fapados járatokat október 2-ig a fiumicinói Leonardo da Vinci repülőtérre irányították át.


Késéseket okozott az olasz főváros légiforgalmában, de káoszt egyelőre nem teremtett az egyik római repülőtér lezárása - közölték hétfőn az olasz sajtóval a fiumicinói repülőtér illetékesei.

A fapados járatok repülőtereként ismert, ciampinói repülőteret teljes pályafelújítás miatt vasárnap éjszaka zárták le egészen október 2. este fél tizenkettőig.

Kilenc napon át a Rómába érkező és innen felszálló napi közel 150 fapados járat Ciampinóból Fiumicinóba költözött át.

mti

Ez naponta majdnem 15 ezer utassal többet jelent a Leonardo Da Vinci légikikötő számára, ahol a fapadosok a 2. és 3. számú terminálon kaptak helyet.

Fiumicinóba költözött át a Ryanair légitársaság is, többek között a Budapest-Róma és a Róma-Budapest járat, ahogyan ezt a Ryanair honlapja is feltünteti. A Wizzair római járatát nem érintette a változás, mivel ez a repülőgép eddig is a Leonardo da Vinci repülőtérre érkezett.

Az olasz sajtó arról írt, hogy a fapadosok október 2. után is a Leonardo da Vinci repülőtéren maradhatnának, ahogyan ezt a Ciampinóban élők már évek óta követelik a repülőtér okozta zajártalom miatt. A római infrastrukturális minisztérium azonban megerősítette, hogy a fapadosok visszatérnek Ciampinóba.

A korábban katonai repülőtérként szolgáló Ciampinót 2001-ben nyitották meg a fapadosok előtt. Azóta kétszeresére nőtt a járatok száma, tavaly közel 5 millió utas volt a repülőtér forgalma, a római légiforgalmi hatóság (ADR) adatai szerint. A Leonardo da Vinci forgalma meghaladja az évi 35 millió utast.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza