Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Szombaton autómentes nap Budapesten

MTI, 2012. szeptember 21. - péntek 14:51
Címkék: autómentes nap, Budapest
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Szombaton rendezik meg az autómentes napot Budapesten, a rendezvény miatt jelentős forgalomkorlátozásokra kell számítani.


Az Andrássy úton 10 és 18 óra között több programot is rendeznek. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) standján kerékpározással kapcsolatos oktatás lesz felnőtteknek és gyerekeknek, valamint bemutatóval és bringafocival várják az érdeklődőket.

Az Oktogon és a Csengery utca közötti szakaszra a közösségi közlekedési cégek "gondolatébresztő játékot" szerveznek, a BKK pedig a dunai közlekedéssel, az idén 125 éves villamos- és HÉV-közlekedéssel és a központ fejlesztéseinek bemutatásával készül. A Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum és a Duna Múzeum bemutatókat tart majd a standon.

A Csengery utca és a Vörösmarty utca között a MÁV és a Volán standján hajtányozni lehet majd, és szimulátoron lehet mozdonyt vezetni.

A Vörösmarty utca és a Rózsa utca között, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium standján egész napos családi és gyermekprogramokkal, koncertekkel, a biztonságos közlekedésre nevelő, játékos programokkal várják a látogatókat. A MÁV-Start újra meghirdeti a Forgalmival a vasúton elnevezésű akcióját, a forgalmi engedélyüket felmutató utasok ingyen utazhatnak a MÁV járatain. A feláras vonatok hely- vagy pótjegy váltásával vehetők igénybe.

Szintén szombaton tartják 10 és 16 óra között a Parking Day Budapest elnevezésű programot a nagykörúton, az Oktogon és a Nyugati pályaudvar között. A rendezvény célja a parkolás újragondolása.

A rendezvények miatt jelentős forgalomkorlátozásra kell számítani a környéken. Pénteken 22 órától vasárnap hajnali 4 óráig teljes hosszában le lesz zárva az Andrássy út, a tömegközlekedés forgalmát az Izabella utcánál és a Nagymező utcánál biztosítják, az Oktogonnál a nagykörút, emellett a Bajcsy-Zsilinszky út és a Dózsa György út minden jármű számára használható lesz. A 16-os, a 105-ös, a 115-ös és a 979-es autóbuszok pénteken 22 órától módosított útvonalon közlekednek, a részletes menetrend a BKK és a BKV honlapjáról letölthető.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza